Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: LathspeLL, 28 Aralık 2004 22:09 tarihinde demiş ki: O tavşan tutan bizim evin yan sokağında oturuyor. Adamın 10-15 senedir mağazası var. Sihirbazlık yapıyor şu sıralarda belki görmüşsünüzdür TV'lerde falan. Kendisini hiç sevmem çünkü ben küçükken şaka malzemeleri, maytaplar falan satıyordu. Kuzenle gider alırdık bişeyler arada sırada. Bir kere girdik, bakınıyorduk, adam şey dedi: "çocuklar bişey almayacaksanız çıkın gidin." O günden beri adamdan nefret ederim. Bu reklamda da şaklaban durumuna geldiği için acaip sevindim. Hayat, adamı şaklabana çevirir işte böyle. :D Süpermiş! Şok oldum. Çocukken benim de kıl olduğum bisürü insan vardı onlar da bi gün televizyonda maymun olur mu acaba?[signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 reklam süper ya özellikle bu yavru bizim geleceğimiz al bunu kenara koy olayı süper haha[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 çok güzel yaa bide alta "hatalıysam lütfen" yazio yaa koptum orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hatalıysam güzel olmuş onun dışında bi kere bile gülmedim daha komik yapılabilinibilrimiş[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 egitim sart reklmaından sora turkiyede en begendigim reklam gercekten komik guzel kurgulanmıs bir reklam emegi gecen herkesi kutlamak lazım.. begenilmeyecek bisi degil bu reklam sırf ben farklıyım vs olayına girmek icin kotu reklam vs demek sacma..turkiyede su an bundan daha ii bir reklam var mı? yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: fizik, 01 Ocak 2005 23:02 tarihinde demiş ki: hatalıysam güzel olmuş onun dışında bi kere bile gülmedim daha komik yapılabilinibilrimiş Yani onca reklamda "hatalıysam" olayına güldüysen bişey diyemiyorum yani.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuSSi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 süper ya o aşrkı harika olmuş:) çok çok ii benceeehelal olsun walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 harbiden bi ek yapılmış galiba ya da ben sonunu hiç izlemedim:) adam merdiven getiriyor ya en son ona yarıldım:D[signature][hline]Son K[/u]ez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 süper şarkı hele.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: octopus, 28 Aralık 2004 21:01 tarihinde demiş ki: adam bi ara dellenio sonra çal yavuz abi bu tat için dio orası manyak işte tam o sırada arkadaki bıyıklı madenci adama dikkat edin elindeki cipsi tam ağzına götürcek ordan talimat gelio sanırım hatırlıo veya napçanı adam dumur yaşıo havaya kaldırıo öldüm lan puahahah ya buraya dikkat ettim süper yakalamışsın ahaha öldüm.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ender Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 peki bişey sorucam ordaki şarkı daha önceden olan yabancı bi şarkı mı?Yoksa güftesi ve bestesi :P cemyılmaza mı aitmiş,merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 http://files.sanalcafe.net/doristosyeni[sanalcafe.net].zip link verim bari de copy paste le yapmak gerekebilirr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: ender, 02 Ocak 2005 17:43 tarihinde demiş ki: peki bişey sorucam ordaki şarkı daha önceden olan yabancı bi şarkı mı?Yoksa güftesi ve bestesi :P cemyılmaza mı aitmiş,merak ettim. detaylar ve günün haberleri için[signature][hline]May the horse pee with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bilmiyorum bahsedildimi ama reklamdaki en komik yer bence sondaki +90 lı tel numarası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar