The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Valla hepsini izledim muthis otesiydi bence Ama son bolumde kaldim bre. hani su sonlara dogru tomoe nin kenshin e sarilma sahnesi cok dokundu Cidden guzel bir filmdi. bitmesine uzuluyor insan/. Bunun disinda valla daha belli oluyor neyin ne olmus oldugu. Ahh ah. keske cizgi film de bole yapilsaydi.[signature][hline]H.B.E Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 zahmet olmasa nerden indiridniz sölermisn.bu baya film mi? linki warmı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 . [Bu mesaj Thrain tarafından 02 Ocak 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl burdan indirebilirsin Indirmen icinde Emule denen bir programa ihtiyacin var Onun icinde arama yap.. [signature][hline]H.B.E [Bu mesaj The_Guardian tarafından 03 Ocak 2005 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 merak ettim uygun bir zamanda indireyim.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ayrıca spoiler kullan guatdian.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 arkadaşım zaten anime bölümünde bunun başlığı var ve bu bir anime, dolayısıyla vizyon bölümüne ait değil.. ama herkese tavsiye ederim o ayrı, bunun kadar iyi çok az film gördüm doğrusu.. herşeyiyle muhteşem.. spoiler'lar da feci olmuş.. :yapma:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ozellikle spoiler vermiyim dedim ama meger olabiliyomus bole kucuk seyler bile spoiler[signature][hline]H.B.E Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Sam, 03 Ocak 2005 03:40 tarihinde demiş ki: arkadaşım zaten anime bölümünde bunun başlığı var ve bu bir anime, dolayısıyla vizyon bölümüne ait değil.. ama herkese tavsiye ederim o ayrı, bunun kadar iyi çok az film gördüm doğrusu.. herşeyiyle muhteşem.. spoiler'lar da feci olmuş.. :yapma: Ya sam ben daha evvel arama yaptim. ole actim Aramada Reminiscence icin hicbir baslik yok. Olsa oraya yazicaktim.[signature][hline]H.B.E Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.