The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Valla hepsini izledim muthis otesiydi bence Ama son bolumde kaldim bre. hani su sonlara dogru tomoe nin kenshin e sarilma sahnesi cok dokundu Cidden guzel bir filmdi. bitmesine uzuluyor insan/. Bunun disinda valla daha belli oluyor neyin ne olmus oldugu. Ahh ah. keske cizgi film de bole yapilsaydi.[signature][hline]H.B.E
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 zahmet olmasa nerden indiridniz sölermisn.bu baya film mi? linki warmı.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 . [Bu mesaj Thrain tarafından 02 Ocak 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl burdan indirebilirsin Indirmen icinde Emule denen bir programa ihtiyacin var Onun icinde arama yap.. [signature][hline]H.B.E [Bu mesaj The_Guardian tarafından 03 Ocak 2005 04:00 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 merak ettim uygun bir zamanda indireyim.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae
geffen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ayrıca spoiler kullan guatdian.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 arkadaşım zaten anime bölümünde bunun başlığı var ve bu bir anime, dolayısıyla vizyon bölümüne ait değil.. ama herkese tavsiye ederim o ayrı, bunun kadar iyi çok az film gördüm doğrusu.. herşeyiyle muhteşem.. spoiler'lar da feci olmuş.. :yapma:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ozellikle spoiler vermiyim dedim ama meger olabiliyomus bole kucuk seyler bile spoiler[signature][hline]H.B.E
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Sam, 03 Ocak 2005 03:40 tarihinde demiş ki: arkadaşım zaten anime bölümünde bunun başlığı var ve bu bir anime, dolayısıyla vizyon bölümüne ait değil.. ama herkese tavsiye ederim o ayrı, bunun kadar iyi çok az film gördüm doğrusu.. herşeyiyle muhteşem.. spoiler'lar da feci olmuş.. :yapma: Ya sam ben daha evvel arama yaptim. ole actim Aramada Reminiscence icin hicbir baslik yok. Olsa oraya yazicaktim.[signature][hline]H.B.E
Öne çıkan mesajlar