Core Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ya Darkshore'dayim su anda ve Hippogryph(ucarak) ile gidemiyorum!! Nasil gidicem Darnassus'a, bi yol gosterin dostlar..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Hmm.. Waratlas'da gorunmuyor ancak Darkshore'dan Darnassus'a gemi varmis.. Ilerde bu tur bir yolculuk yapacaklarin dikkatine.. :-P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Waratlas nedir? oyundaki haritanın adı mı yoksa bir web sitesi falan mı ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Flash ile yapilmis guzel bir harita programi, her gecen gun yenileniyor ve baya bi asama kaydetmis durumda.. yolculuk guerghlarini falan veriyır baya guzel.. http://www.loststudios.be/legion/[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 alakasız konuyla ama yayla oku nasıl kulaanacaz beceremedim bir türlü train ettim aldım yayı oku attack verince elime kılıç kalkan geliyro yine uraştım olmadı of :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 "C" ye bas "Ranged" slotuna yayı koy. "Ammo" slotunada okları koy sonra "P" ye basıp spell booktan bow skillini "Action bar" a ekle ve sonra tuş neyse ona bas. Böyleydi sanırım :P Bu atlasta Kalimdor bölge isimleri yokmu veya bendemi çıkmıyor. [Bu mesaj OffChu tarafından 02 Ocak 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bende de çıkmıyor ya sevmedim ben bu waratlasi.[signature][hline]Seek & Destroy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 cüceleri darnassusa almıyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bir de Allience oldugunuzu mu saniyorsunuz?[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: UnKnownTR, 02 Ocak 2005 12:34 tarihinde demiş ki: Flash ile yapilmis guzel bir harita programi, her gecen gun yenileniyor ve baya bi asama kaydetmis durumda.. yolculuk guerghlarini falan veriyır baya guzel.. http://www.loststudios.be/legion/ Horde için hiç bilgi yok o programda :( Hep ally çalışmışlar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yüzerek bile gidiliyor denedim gemiden düşünce :D yoldaki canawarlara dikkat etmek lazım tabi :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Gemiden düşünce yüzebilmişssindir ; ama kıyıdan açılınca okyanus gibiymiş hehe... Nerden mi biliyorum ; arkadaş 5 dakka yüzüp bogulduda :P[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.