Core Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ya Darkshore'dayim su anda ve Hippogryph(ucarak) ile gidemiyorum!! Nasil gidicem Darnassus'a, bi yol gosterin dostlar..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Hmm.. Waratlas'da gorunmuyor ancak Darkshore'dan Darnassus'a gemi varmis.. Ilerde bu tur bir yolculuk yapacaklarin dikkatine.. :-P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Waratlas nedir? oyundaki haritanın adı mı yoksa bir web sitesi falan mı ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Flash ile yapilmis guzel bir harita programi, her gecen gun yenileniyor ve baya bi asama kaydetmis durumda.. yolculuk guerghlarini falan veriyır baya guzel.. http://www.loststudios.be/legion/[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 alakasız konuyla ama yayla oku nasıl kulaanacaz beceremedim bir türlü train ettim aldım yayı oku attack verince elime kılıç kalkan geliyro yine uraştım olmadı of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 "C" ye bas "Ranged" slotuna yayı koy. "Ammo" slotunada okları koy sonra "P" ye basıp spell booktan bow skillini "Action bar" a ekle ve sonra tuş neyse ona bas. Böyleydi sanırım :P Bu atlasta Kalimdor bölge isimleri yokmu veya bendemi çıkmıyor. [Bu mesaj OffChu tarafından 02 Ocak 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bende de çıkmıyor ya sevmedim ben bu waratlasi.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 cüceleri darnassusa almıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bir de Allience oldugunuzu mu saniyorsunuz?[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: UnKnownTR, 02 Ocak 2005 12:34 tarihinde demiş ki: Flash ile yapilmis guzel bir harita programi, her gecen gun yenileniyor ve baya bi asama kaydetmis durumda.. yolculuk guerghlarini falan veriyır baya guzel.. http://www.loststudios.be/legion/ Horde için hiç bilgi yok o programda :( Hep ally çalışmışlar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yüzerek bile gidiliyor denedim gemiden düşünce :D yoldaki canawarlara dikkat etmek lazım tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Gemiden düşünce yüzebilmişssindir ; ama kıyıdan açılınca okyanus gibiymiş hehe... Nerden mi biliyorum ; arkadaş 5 dakka yüzüp bogulduda :P[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar