Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok pis bir yılbaşı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
sheref, 01 Ocak 2005 12:30 tarihinde demiş ki:
dövelim gidip o elemanları

Es.s diye anılan bır grup taraftarmıs bunlar bızde yenı ogrendık bu doktorlara gelmeden gar dıye anılan yerde saldırıya ugradık..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 01 Ocak 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
Evet doverler

saclari uzun diye doverler kiz arkadasi var diye doverler.

Bunlarin birde tkp li versiyonlari var cep telefonu markan ii diye doverler anti amerika diye bagirip nike ayakkabi giyerler

bu ulkede bu kadar gerzek oldukca ...
said:
metboy, 01 Ocak 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
said:
fordcus, 01 Ocak 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
ülkücü dayılardır.

evet ülkücüler genellikle dışarı çıkıp yoldan geçenleri döverler. töbee. neyse.

geçmiş olsun arkadaşım.

ancak kendileri - ülkücülerin bir kısmı- geçen yılbaşında yıl başını kutlayanları protesto etmek için taksim de ''Ya Allah Bismillah'' diye protesto etmişlerdir. Ancak alkollü bir şekilde. Önce kendilerine bir düzen verseler iyi olur. Anlamadığım bir konu da : Neden bunlar ayrı gezemezler? Beraber anca mı adam oluyorlar anlayamadım henüz.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i]
kalhiae
Mesaj tarihi:
sürü psikolojisi arkadaşım.
bireysel olarak bir kuruş etmeyen adamlar ancak arkalarına bir grup alınca bir kuruş ederler toplamda.[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ben buna kısacası birleşince voltran oluşturan delikanlılık derim.. anca o zaman cesaretlerini toplarlar.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae
Mesaj tarihi:
yada karakteristik ve yetenek olarak sahip olamadıkları hiç birşeyin kompleksini örtmek için yaptıkları gövde gösteriside denebilir.[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
devlet yurdunda başıma gelen bir şey.
kız arkadaşımlayım. 3 kıro gelir.
Hayvansı bir dille:
-Birader! Burda böyle şeyler yasak bilmiyon mu??
Ben:
Ne yasak?
Kırolar:
Kız arkadaşının elini tutuyosun, öpüyosun bu yasak lan!
......

Bir de en kaba konuşan herif çirozun biri. Başına vursam portatif şemsiye gibi kaburgalarını içine gömerim ama işte beraber adam oluyorlar ancak.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i]
kalhiae
Mesaj tarihi:
En son metroda 4 tane kara kuru delikanlı takılan tip uzun saçlı olduğum için küfür ettiler bende üstlerine gittim sonra ayırdılar bi tanesini tuttum aşağı aldım...
Artık tahammülüm kalmadı arkadaşlar birşey demeyeyim diyorum ama bir yere kadar. Dün gece de otobüsten indim kafamda kırmızı uzun şapka var noel şapkası gibi bir baktım tkp nin önünde 200 300 kişi toplanmış yılbaşını protesto ediyormuş önlerinden geçtim baktılar uzun uzun bende onlara baktım aralarında bizim okuldan bölümden elemanlar vardı.
Kafamı sağa sola salladım ne demek istediğimi anladılar.
Artık bu boyutsuz, aptal düşünceli slogan ve kavgadan ibaret siyasetten bu gençleri kurtarmak lazım. Çünkü kullanılıyorlar farkında değiller.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Mesaj tarihi:
hepsinin gelmişlerime geçmişlerine ve geleceklerine hatta ve hatta sinsilelerine kafam girsin...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 01 Ocak 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
Evet doverler

saclari uzun diye doverler kiz arkadasi var diye doverler.

Bunlarin birde tkp li versiyonlari var cep telefonu markan ii diye doverler anti amerika diye bagirip nike ayakkabi giyerler

bu ulkede bu kadar gerzek oldukca ...
said:
metboy, 01 Ocak 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
said:
fordcus, 01 Ocak 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
ülkücü dayılardır.

evet ülkücüler genellikle dışarı çıkıp yoldan geçenleri döverler. töbee. neyse.

geçmiş olsun arkadaşım.

neyse bunu başka bir konuda tartışırız, burayı kirletmeyelim.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
31 aralık günü eskişehir adalarda daha hava kararmadan adam bıçakladılar para vermedi diye.

akşam gece 00.15'de doktorlar caddesinden tramvay geçerken doktorların baş tarafında her taraftan şampanya patlatıp tramvayı ıslattılar, doktorların son tarafında millet tramvayı tekmeledi.

saat 00.00'da adalardaki her köprünün üzerinde 100'er kişi hopluyordu suya düşen olmadı.

saat 1.30 sularında açık olan tüm yemek mekanları full doluydu, sıra bekleyenler vardı.

her yerde alkolü fazla kaçırıp sarhoş olmuş insanlar vardı. (tüm sesli harfleri "ş" modunda söyleyeninden, boş şişeyle şerefe yapıp hava içenine kadar)

kapalı mekanların %80'i iş yapamadı. hava çok güzeldi.

sokaklarda içki içmenin yasak olmasına rağmen her 5 kişiden; 3'ünün bi elinde, 1'inin iki elinde içki vardı.

her önemli kavşakta bekleyen 1-2 panzer vardı. sanırım sarhoşları zor durumda ayıltmak için hazır bekliyordu :)

Bu kadar şeye rağmen bence olan olaylar o gece oldukça az sayıdaydı.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe
NelerOgrendik.com
Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Mesaj tarihi:
said:
fordcus, 01 Ocak 2005 17:39 tarihinde demiş ki:
devlet yurdunda başıma gelen bir şey.
kız arkadaşımlayım. 3 kıro gelir.
Hayvansı bir dille:
-Birader! Burda böyle şeyler yasak bilmiyon mu??
Ben:
Ne yasak?
Kırolar:
Kız arkadaşının elini tutuyosun, öpüyosun bu yasak lan!
......

Bir de en kaba konuşan herif çirozun biri. Başına vursam portatif şemsiye gibi kaburgalarını içine gömerim ama işte beraber adam oluyorlar ancak.

zaten tek kişi olsa kimse kimseye sataşmıo topluluğun özgüveni artıyor aynı çekirgeler gibi aslında utangaç çekirgeler birbirlerine sürtününce canavar oluyorlar buda o mevzu adam ne kadar iri yarıda olsa tek başına bi b.k yapamaz ama topluluk olunca olay değişiyor[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
said:
fordcus, 01 Ocak 2005 17:39 tarihinde demiş ki:
Bir de en kaba konuşan herif çirozun biri. Başına vursam portatif şemsiye gibi kaburgalarını içine gömerim ama işte beraber adam oluyorlar ancak.

"Arkadaşını söyle, kim olduğunu söyleyeyim."
diye bi laf vardı. Akla bu lafı getirip, yanındakilere bakmak lazım[signature][hline] [b]xaty
/ tyxat / yac / kullar / ave quaxe
NelerOgrendik.com
Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun
Böle elemanlar dolu bende Nişantaşındaydı etrafta böle rahatsız tipler geziniyodu sap sap milleti rahatsız edip duruyolardı yılbaşı akşamaı olay çıkmasın istemiyo zaten kimse neşemiz kaçmasın valla bizim gibbi gruplarla içinde durduk bütün gece adamalr sadece uyuzluguna (abaza toplulukları) tek sıra halinde zıplayarak millete çarpa çarpa grupların içinde dönüp durdular birileri bişey desinde olay çıartalım diye insanlarda insanlık kalmamış herkes kendi devletinde yaşıyomuş gibi biribirlerinin özgürlüklerine müfdahele edip rahatsız etmek kendi küçük egolarını tatmin etmek için ugraşıp duruyorlar taksimdeki olayda buna bir örnek zaten uygar bir toplum olacagımıza dahada kötüleşiyor toplum örf adetlerini unutuyor başkalarına saygı yı untuyor arkadaşımızın başşına gelen çok kötü bir olay polis te zaten böle zamanarda bulunmaz etrafta tam gerekli olacag zaman gezinip duru onlar yada görmezden gelirler...
Büyük Geçmiş Olsun[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
said:
26ee140, 02 Ocak 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
"Arkadaşını söyle, kim olduğunu söyleyeyim."
diye bi laf vardı. Akla bu lafı getirip, yanındakilere bakmak lazım

?[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i]
kalhiae
Mesaj tarihi:
said:
Narstil, 02 Ocak 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Geçmiş olsun
Böle elemanlar dolu bende Nişantaşındaydı etrafta böle rahatsız tipler geziniyodu sap sap milleti rahatsız edip duruyolardı yılbaşı akşamaı olay çıkmasın istemiyo zaten kimse neşemiz kaçmasın valla bizim gibbi gruplarla içinde durduk bütün gece adamalr sadece uyuzluguna (abaza toplulukları) tek sıra halinde zıplayarak millete çarpa çarpa grupların içinde dönüp durdular birileri bişey desinde olay çıartalım diye insanlarda insanlık kalmamış herkes kendi devletinde yaşıyomuş gibi biribirlerinin özgürlüklerine müfdahele edip rahatsız etmek kendi küçük egolarını tatmin etmek için ugraşıp duruyorlar taksimdeki olayda buna bir örnek zaten uygar bir toplum olacagımıza dahada kötüleşiyor toplum örf adetlerini unutuyor başkalarına saygı yı untuyor arkadaşımızın başşına gelen çok kötü bir olay polis te zaten böle zamanarda bulunmaz etrafta tam gerekli olacag zaman gezinip duru onlar yada görmezden gelirler...
Büyük Geçmiş Olsun

İşte ben de yılbaşına, kız arkadaşım sağolsun Nişantaşı diye tutturmuş idi, o kalabalıkta onun grubunu arayarak sonra da durup dururken beni yumruklamaya başlayan bir sarhoşu döverek girdim. Sonra sarhoşun zaten sarhoş olan grubu olayın farkına varıp bana girdi. Süper bir yılbaşı geçirdim kısacası.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
  • Yeni Oluştur...