Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok pis bir yılbaşı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya harbi çok kötü ya.Adamlar içmiş içmiş gelene saldırıyor.Ben dün tektim gene tek basima kovaladılar benide.Ama yakalıyabilirlermi beni?? Bi topuk bi topuk arkama bakmadan kacıodum [ yarı$ olsaydı tur bindirirdim herhalde :) ] Yılba$ı eglencedir disardakilerde eglenir eglendirir dedik dışarı çıktık yaşadığımız olaylara bak.Utanç verici :(

Bu arada geçmiş olsun soul :([signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...
Mesaj tarihi:
böyle tipleri sabun yapsalar Türkiye kalkınır.....bi bokada yaramıyolar....[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ!
Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU!
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 01 Ocak 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
yeni yhıla nasıl grersen öyle gider derler umarım hurafedir..
geçmiş olsun..i

İyi şeyler ıcın denır o Aman Allah korusun..!!!![signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
canı sıkılan millete sataşıo büyük şehir olmayan yerlerde hep öyle oluo nedense e peki polise fln gittinizmi?[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
said:
RazorJimmy, 01 Ocak 2005 13:43 tarihinde demiş ki:
çok geçmiş olsun.. umarım "seneye nasıl başlarsan öyle gider" lafı senin için geçerli olmaz..

ayni seyi soyleyecektim, agzimdan almis... hakikaten pek fena, etraf tarzan dolu, polise gitsen bile birsey cikmiyor, bunu eglence haline getirmis kimi insanlar var malesef.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
sizi döven bizim arkadaşlarmış. onlar adına özür dilerim.

*kuyuya taş atıp hızlıca uzaklaşır*[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet doverler

saclari uzun diye doverler kiz arkadasi var diye doverler.

Bunlarin birde tkp li versiyonlari var cep telefonu markan ii diye doverler anti amerika diye bagirip nike ayakkabi giyerler

bu ulkede bu kadar gerzek oldukca ...
said:
metboy, 01 Ocak 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
said:
fordcus, 01 Ocak 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
ülkücü dayılardır.

evet ülkücüler genellikle dışarı çıkıp yoldan geçenleri döverler. töbee. neyse.

geçmiş olsun arkadaşım.
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
o spreyler pratik bişeymi yani adam sana doğru zıplarken çıkartıp sıkabilirmisin birde sende etkilenirmsin rüzgar ters yönde eserse filan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
çok rezil bir yılbaşı? Ayağım alçıya alındı ulan saat 5 gibi[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
diyince geçmiyo ama :p
bu haftada finallerim var hehe, artık kim beddua okuduysa[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
bilirim o alçı olayını benimde 2-3 kez kolum kırılmıştı
geçmiş olsun deyince geçmiyo ama kemik suyu, süt filan içince daha çabuk geçiyo :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
İkinize de buyuk gecmis olsun =([signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
  • Yeni Oluştur...