Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motorsikletten anlayanlara

haydari

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Spiegel said:

Dostum uzun yol yapacaksan monster 696 işte kaç kere diycez daha. Senin yapman gereken artık ne marka model alayım diye düşünmek değil 696'nın temizini ve uygun fiyatlısını nereden bulurum diye düşünmek. İlk zamanlar çok dikkatli kullan tabi, hatta alışınca da dikkati elden bırakma ve ehliyetini ilk fırsatta al.
Ehliyetim var. 10 yıldır da motor kullanıyorum.

Ama vespa :)

ehliyet varsa ohoo sen direk patlat monster 696'yi. 10 yildir da kullaniyorsan... ben gelmisim burda 2 sene surekli ondan sora da ayda 1-2 defa kullandigim tecrubemle sana dil dokuyorum bir de =)

ben de ninja 250 ile 2 sene bir kullandim onu daha sonra cbr 600rr ve vespa kiraliyorum arada ayda 1 kere falan o sekilde idare ediyoruz simdilik. vespa guzeldir ama lx150 her turlu tek gecerim sehir icinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam, yeni başlayan birisine Regal Raptor uygun mudur ? Yeni başlayanı biraz açayım ; daha önce manuel motor kullanmışlığım var, ancak ayda yılda bir heves edip arkadaşın altından bi tur verseneciliğin dışına çıkmadım.

Bütçem kısıtlı, zaten motor tercihimden anlaşılıyor. Aynı klasmanda chopper demeye dilimin varmadığı bu tarz motorlar önerebilirseniz sevinirim.

Kuba veya Asya motorunda bu tarz ucuz motorları mevcut ancak hangisi daha güvenli hangisi daha sağlam bi yardımcı olursanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...