sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 BENİM CANAVAR BU. http://s1.cdn.autoevolution.com/images/moto_models/DERBI_BOULEVARD-150-2005_main.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ohoo direk al 600cc'yi ozmn, 10 yıldır biliyorm desene. vitese alışman kısa sürer, 1 ay yalnız kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Tabi bilmediğim şey vites abi, bir de 150CC lik motor kullanıyorum 10 yıldır, ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 şunu baştan söylicektin :D herkes motor bilmiyon diye laf ediyo ahaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Abi ben scooter kullandığım için kendimi bilmiyor kabul ettim otomatikman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 motorun %70i trafik bilgisi bence. kaldı ki adam 10 yıldır kullanıyomuş zaten. baştan niye söylemiyon. ben de scooter kullanıyorum 10 yıldır. ama cok aktif olarak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Tamam Monster'a eğiliyorum. Teşekkürler beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Esh said: motorun %70i trafik bilgisi bence. kaldı ki adam 10 yıldır kullanıyomuş zaten. baştan niye söylemiyon. ben de scooter kullanıyorum 10 yıldır. ama cok aktif olarak değil. Ben de yazları çeşmede biniyorum olm işte orada duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ozaman almadan honda güvenli sürüş eğitimine git, vitesli kullanmayı öğrenirsin 2 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 istanbulda değil mi honda academy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ya hazır yeri gelmişken, arabayı satabilirim gibi duruyor, o zaman bir motora dönerim ben de. vespa tarzı scooterlar yokuş çıkabiliyor mu? kuşadasına giden yolda yokuşu çıkacak bol bol büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Esh said: istanbulda değil mi honda academy? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 150lik kym bizim otelin 40 derece yokuşunu iki kişiyle çıkıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 MrLevie said: vespa tarzı scooterlar yokuş çıkabiliyor mu? kuşadasına giden yolda yokuşu çıkacak bol bol büyük ihtimal. honda pcx var bende.90 kiloyum, artçıyla dik yokuşlarda zerre tıkanmıyor.125lik motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 İzmir'de 1 tane monster var. O da ABS li. Hm. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ducati-ducati-696-abs-159077240/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 kilometresi yok motorun. alınabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 iki teker oldumu insan düşünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ağaçlı yoldaki motorcu neydi ya, adı aklıma gelmiyor, orda beyaz bi monster vardı pırıl pırıl, kmde çok düşüktü 21k.satılmış o tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ya canımı çektirdiniz iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 sipeyskeyk said: Spiegel said: Dostum uzun yol yapacaksan monster 696 işte kaç kere diycez daha. Senin yapman gereken artık ne marka model alayım diye düşünmek değil 696'nın temizini ve uygun fiyatlısını nereden bulurum diye düşünmek. İlk zamanlar çok dikkatli kullan tabi, hatta alışınca da dikkati elden bırakma ve ehliyetini ilk fırsatta al. Ehliyetim var. 10 yıldır da motor kullanıyorum. Ama vespa :) ehliyet varsa ohoo sen direk patlat monster 696'yi. 10 yildir da kullaniyorsan... ben gelmisim burda 2 sene surekli ondan sora da ayda 1-2 defa kullandigim tecrubemle sana dil dokuyorum bir de =) ben de ninja 250 ile 2 sene bir kullandim onu daha sonra cbr 600rr ve vespa kiraliyorum arada ayda 1 kere falan o sekilde idare ediyoruz simdilik. vespa guzeldir ama lx150 her turlu tek gecerim sehir icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Tek engelim motor alırsan hakkımı helal etmem diyen babam. Alıp aha motor diyeceğim muhtemelen polemiğe girmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
420 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Selam, yeni başlayan birisine Regal Raptor uygun mudur ? Yeni başlayanı biraz açayım ; daha önce manuel motor kullanmışlığım var, ancak ayda yılda bir heves edip arkadaşın altından bi tur verseneciliğin dışına çıkmadım. Bütçem kısıtlı, zaten motor tercihimden anlaşılıyor. Aynı klasmanda chopper demeye dilimin varmadığı bu tarz motorlar önerebilirseniz sevinirim. Kuba veya Asya motorunda bu tarz ucuz motorları mevcut ancak hangisi daha güvenli hangisi daha sağlam bi yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 land cruiser 250, gv250 regal raptorlar tip olarak çogzel görünse de tek silindir.üstte yazdığım motorlar çift silindir v motor.titreşim problemi yaşamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 kesinlikle gv250 yıllardır stalklıyorum hala almadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 696 denmiş, Barkın'ın tespitleri güzel :D. http://www.youtube.com/watch?v=D5TvECUCcyA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar