Rhom Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Motorsiklet ney la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 motosiklet zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Para problem değil diyorsan ve yeniysen ktm duke 390 al en temizi. İşe takım elbise vs gidiyorsan ise vespa gts 300 superden şaşma. Normal vespalar temde hafif kalır da gts 300 götürür. Ktm duke 390 da iyi bir tercih. Eğer korkmam diyorsan büyük motoru kaldırırım diyorsan da ducati monster 696 al. Bunlardan başka motor bakma bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ya bu yaz KTM racingler cıkıyo. cok sevdiğim bi firma olması, verilecek parayı göze alma ihtimalimi arttırıyo. RC390a gözüm gitti acayib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bu ktm 20 k dan asagı gelmez herhalde tr ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 şu demirler beni bendne alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 KTM'nin türkyiede ki hype'ı neden? güzel f/p ürünleri yapıyor ama bu kadar hype olcak özelliği ne var çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 f/p ürünü yok abi ktm in.. ben motor ehliyeti alırken bi abi geldiydi ktmci o beni gaza getirmişti. crosscuydu gerçi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ben tipini beğeniyorum.bilmem faydasını zararını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 250-600 arasina secenek lazim tr de bu guzel olur. Ama suna da muhtemelen 25k lira vermesi icin insanlarin deli sevmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Abi ben her gün 100 km gidiyorum işe. Arada işe giderim belki. (FULL OTOBAN). İşi siktir et de böyle güzel havada bineceğim bir şey alabilirim ya. Racing istemiyorum, hız yapmak istemiyorum. Keyif yani. Ne önerirsiniz? 10-15-20 çıkarım beğeni durumuma göre. Hoş babam motor alırsan nüfusumdan çık diyor ama bir şekilde alırız gönlünü asfads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Diavel 22.000 euroymuş çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 başlangıç için cb500f güzel, duke 200 arayan varsa önümüzdeki ay satıcam. diavel alacağın son motor yav, yanında tabutla geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 diavel son motor abi.aldın mı yok ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 yok bana başlangıç lazım. ki daha önce bir bok bilmeden arkadaştan ödünç aldığım hyabusa ile patlamışlığım, hastanelik olmuşluğum falan var. o yüzden yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Bana konforlu yormayacak bir tavsiye lazım, uzun yol falan da yaparım. Hız zerre önemli değil, götümün rahat etmesi önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Laorx said: başlangıç için cb500f güzel, duke 200 arayan varsa önümüzdeki ay satıcam. diavel alacağın son motor yav, yanında tabutla geliyor. Aslında... Biraz anlatsana şu motoru :) Bilmeyene anlatır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 hayabusa ödünç almak.. arkadaşını öldürsene abi. hayabusasını motor bilmeyen adama ödünç veren adamın tek dileği senin ölmen heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 http://www.harley-davidson.com/tr_TR/Motorcycles/cvo-limited.html abi lol fiyata bak.rahat edeyim diyince aklıma geldi de bu, bedenimi satsam alamam ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 al bi 600 luk naked. fz6 falan. alisirsin ogrenirsin hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Esh said: hayabusa ödünç almak.. arkadaşını öldürsene abi. hayabusasını motor bilmeyen adama ödünç veren adamın tek dileği senin ölmen heralde. Abi bir şey diyeceğim ama taşak geçme. Niye hayabusa yazdım bilmiyorum, çünkü hyosung yazacaktım :D Arada biraz fark var. Gönlümden hayabusa ödünç almak geçti herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 harley night rod varken diavel alınmaz la ama ben de ducatiyi baya seviyorum o yüzden alınabilir. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 o aradaki fark baya ama ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Peki 0 mı yürümek lazım 2. el mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar