deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 3. shotta dilin tat almıyodur ondan güzel geliyodur sldkfj Aslında seyreltince tadının açılması lazım, sek haliyle çok yoğun oluyor tam tadını alamıyor insan. Ama işte neyle seyreltilir onu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Esh said: ergen içkisi abi o. aklı başında kimseler içmez. belki jagerbomb. ama yok almanlık daha güzel jagerbomb güzel de abi her bomb da yarım şişe redbull içirtmesi fena. max 4 içersin onunla da kafa olamıosun saçma sapan geyik içecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 deadwoll said: 3. shotta dilin tat almıyodur ondan güzel geliyodur sldkfj Aslında seyreltince tadının açılması lazım, sek haliyle çok yoğun oluyor tam tadını alamıyor insan. Ama işte neyle seyreltilir onu bulamadım. etil alkol :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 jager burda ucuz olsa gece gunduz icerim. ayrica sek tadi gayet iyi. ergenim demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Damıtılmış karı özütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Esh said: ergen içkisi abi o. aklı başında kimseler içmez. belki jagerbomb. ama yok almanlık daha güzel jagerbomb tam bir köylülük viski koladan beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 60'lık stroh ile jagger aldım duruyorlar kuzu kuzu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 BonePART said: jagerbomb tam bir köylülük viski koladan beter :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 irishbomb var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar