Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung n9000 yurtiçi VS n9005 yurtdışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aldığın ülkeye göre değişiyor euro bazında alacaksan zarar bile edebilirsin. $ dan alacaksan muhtemelen 300-400 tl gibi bir fark olacaktır (tax saymazsan 500liraya kadar çıkabilir) 100TL de pasaporta kayıt parası vereceksin. Hesabını yap işte.
Mesaj tarihi:
getirip satanlardan alsam sakat mı? sahibinden de birsürü ilan var ister kapalı kutu alıp kayıt yaptırıyosun,istersen onlar yapıyorlar 200tlye kaydını..

ps: ingiltere veya belçikalardan bahsediyorum ,dubailer sakatmış sanırım..
Mesaj tarihi:
BaaL said:

hayırlı uğurlu olsun.
kılıf verelim çizilip kırılmasın güzelim telefon :)

Buradan musallat olayım. Daha önce bakmıştım ama Note 2 Protective Cover var mı orijinal? Ya da ne düşünüyorsunuz telefona taktıktan sonra çok kalınlaştırmayıp, aynı zamanda yüz üstü düştüğünde koruyabilecek bir kılıf var mı?
Mesaj tarihi:
olm kıçı kırık xperia sp 4g destekliyorken n9000in desteklememesi neyin kafası

hoş gerçi londra da mı yaşıyoruz ayke de garip geldi yine de. ben mi bilemedim bişeyleri.
Mesaj tarihi:
çok zevkliymiş yahu bu alet :) sinirime dokunan tamam belki 4g falan yok ama asıl komik olan dahili radyonun olmaması :) internet radyo kullan demiş resmen kapitalist samsung :) ama infrared bile var dün evdeki bütün cihazları bu aletle kontrol edebildiğimi farkettim o da ayrı bir sürpriz oldu asdf..
  • Yeni Oluştur...