Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 şimdi ben almayı düşünüyorumda n9005in yurtiçi faturalı garantili satışı yok..n9000 den çok daha hızlı ve iyi gözüküyor işlemcisiyle falan, yurtdışı alıp kayıt yaptırmak sizce daha mı mantıklı? Fiyatlar aynı gibi. şöyle ki.. n9000 vs n9005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Ayni soruyu ben de soracaktim konu iyi denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Darqainu said: Ayni soruyu ben de soracaktim konu iyi denk geldi. UC browser mı kullanıyosun? Kırdın forumu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Aldığın ülkeye göre değişiyor euro bazında alacaksan zarar bile edebilirsin. $ dan alacaksan muhtemelen 300-400 tl gibi bir fark olacaktır (tax saymazsan 500liraya kadar çıkabilir) 100TL de pasaporta kayıt parası vereceksin. Hesabını yap işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 getirip satanlardan alsam sakat mı? sahibinden de birsürü ilan var ister kapalı kutu alıp kayıt yaptırıyosun,istersen onlar yapıyorlar 200tlye kaydını.. ps: ingiltere veya belçikalardan bahsediyorum ,dubailer sakatmış sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 neyse aldım n9000.. faturalı olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 n9005 4k video kaydedebiliyor. ama maks 5 dk. sırf onun için de garantisiz kasmaya deymez diye n9000 aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 hayırlı uğurlu olsun. kılıf verelim çizilip kırılmasın güzelim telefon :) http://dukkanlar.gittigidiyor.com/ek-bil/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 BaaL said: hayırlı uğurlu olsun. kılıf verelim çizilip kırılmasın güzelim telefon :) Buradan musallat olayım. Daha önce bakmıştım ama Note 2 Protective Cover var mı orijinal? Ya da ne düşünüyorsunuz telefona taktıktan sonra çok kalınlaştırmayıp, aynı zamanda yüz üstü düştüğünde koruyabilecek bir kılıf var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 arkadaş aktif kapak taktım ben harika oldu kapağı açınca otomatik uyanıyo alet falan kapatınca sview penceresinden kontrol falan edebiliyorsunuz çok kullanışlı.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 olm kıçı kırık xperia sp 4g destekliyorken n9000in desteklememesi neyin kafası hoş gerçi londra da mı yaşıyoruz ayke de garip geldi yine de. ben mi bilemedim bişeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 çok zevkliymiş yahu bu alet :) sinirime dokunan tamam belki 4g falan yok ama asıl komik olan dahili radyonun olmaması :) internet radyo kullan demiş resmen kapitalist samsung :) ama infrared bile var dün evdeki bütün cihazları bu aletle kontrol edebildiğimi farkettim o da ayrı bir sürpriz oldu asdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar