kozalak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Olm nasıl temizleniyor lan bunlar? gittim 30 lira verip adam gibi bi mousepad aldım ama kumaşı zamanla tozlanıyor, tozlar yabışıyor falan. bunları temizlemenin bir yöntemi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 direk sabunla işte yumuşak fırça ilede fırçala ama her pad yıkanmıyor bazıları zarar görebilir sudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ıslak mendille silecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 http://src.discounto.de/pics/Angebote/2011-10/164476/188087_flink-sauber-Brillen-Putztuecher_xxl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 barbu said: ıslak mendille silecen. abi yabışıyor işte o zaman tozlar iyice. ama fırça mantıklı geldi onla hafif fırçalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 http://gaming.logitech.com/tr-tr/product/g440-hard-gaming-mouse-pad şundan kullanıyorm ben arada makineye atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 steelseries markası benim mousepad'in. hiç de bakmadım kutusuna yıkanabilir mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 sabunla yıka işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ben yıkaladım sıkıntı yok de ilk günkü gibi olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 oyun oynamıyorum zaten ya, ofiste kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Kolonyayi dok üstüne Fiber bezle sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 O yuzden cloth pad almiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 3-4 yillik scarabim kirlendi benim de. kumas diil nabacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 30 liralık mouse padi nasıl temizlicen yıkayarak sabunlu süngerle silerek ıslak bezle silerek yıkayarak çeşmenin altında köpürterek ıslak mendille silerek falan filan nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FelanFilan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Fistan said: 30 liralık mouse padi nasıl temizlicen yıkayarak sabunlu süngerle silerek ıslak bezle silerek yıkayarak çeşmenin altında köpürterek ıslak mendille silerek falan filan nedir yani ne nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar