Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

honda civic vs volkswagen jetta (2007-2009)

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Selam,

İlan için güzelce konu aç, dilekçe yaz, evrak kayda götür, evrak kayıttan sonra fotokopisini alıp 'aslı gibidir' diye onaylat, sonra onu da evrak kayda götür, tüm evrakları dosyala güzelce, sonra bana haber et, ama önce sekreterime gidip ÖM randevusu al, sonra makamıma gel, 3 kere kapıya vur, elma dersem gir, armut dersem 3 kere daha vurup tek ayak üstünde gir, ilanı sabit hale getiririm ben, evraklar da bugünün hatırası olarak kalsın...

Hep bürokrasi yapmak istemişimdir!

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

İlan için güzelce konu aç, dilekçe yaz, evrak kayda götür, evrak kayıttan sonra fotokopisini alıp 'aslı gibidir' diye onaylat, sonra onu da evrak kayda götür, tüm evrakları dosyala güzelce, sonra bana haber et, ama önce sekreterime gidip ÖM randevusu al, sonra makamıma gel, 3 kere kapıya vur, elma dersem gir, armut dersem 3 kere daha vurup tek ayak üstünde gir, ilanı sabit hale getiririm ben, evraklar da bugünün hatırası olarak kalsın...

Hep bürokrasi yapmak istemişimdir!

Saygılar.

bürokrasi dediğin nedir ya takip memuru sokarız araya olur biter :D
Sosyal ağlarda paylaş

cacodemon said:

jetta çünkü içinde et var dememişler.

eski kasa jetta'ları çok hantal bulmuşumdur. bence o kasa 1.4 motor ile katalog değerinden fazla yakar.

2013 modelden 2007-2009 aralığına düşmenin sebebini anlayamadım. manueli bırakmak istemenden mi acaba?

abi genel olarak şöyle söyliim

Araçtan memnuniyetsizliğim yok

Ancak küçük ve tatil planımda alamayacağım valizler beni ziyadesiyle sinirlendirecek

Biraz daha büyük bir araç benim işimi görecek zaten 2 sene max kullanıcam daha sonra passat merso tarzı bir araç alacağım
Sosyal ağlarda paylaş

abi değişen parçalara bakmadın sanırım? ayrıca servisleri canını yakar.

ve de galeri :S klişe ama kaputtan darbe almış ya da kaputu değişmiş araçlara her zaman koca bir soru işareti ile yaklaşmak gerekli diye düşünürüm tecrübelerime bakarak.

özellik bakımından ve yaptığı yol bakımından çok iyi. yine de iyi düşün derim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...