Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

honda civic vs volkswagen jetta (2007-2009)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

İlan için güzelce konu aç, dilekçe yaz, evrak kayda götür, evrak kayıttan sonra fotokopisini alıp 'aslı gibidir' diye onaylat, sonra onu da evrak kayda götür, tüm evrakları dosyala güzelce, sonra bana haber et, ama önce sekreterime gidip ÖM randevusu al, sonra makamıma gel, 3 kere kapıya vur, elma dersem gir, armut dersem 3 kere daha vurup tek ayak üstünde gir, ilanı sabit hale getiririm ben, evraklar da bugünün hatırası olarak kalsın...

Hep bürokrasi yapmak istemişimdir!

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Katibim said:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-4-aylik-ibiza-3000-km-full-emotion-redddd-161110314/detay

Bu ilan belki isteyen olursa dursun burada

Ahaha

said:
pazarlık sünnettir ama hadım etmemek koşuluyla
Mesaj tarihi:
jetta çünkü içinde et var dememişler.

eski kasa jetta'ları çok hantal bulmuşumdur. bence o kasa 1.4 motor ile katalog değerinden fazla yakar.

2013 modelden 2007-2009 aralığına düşmenin sebebini anlayamadım. manueli bırakmak istemenden mi acaba?
Mesaj tarihi:
paramecium said:

Selam,

İlan için güzelce konu aç, dilekçe yaz, evrak kayda götür, evrak kayıttan sonra fotokopisini alıp 'aslı gibidir' diye onaylat, sonra onu da evrak kayda götür, tüm evrakları dosyala güzelce, sonra bana haber et, ama önce sekreterime gidip ÖM randevusu al, sonra makamıma gel, 3 kere kapıya vur, elma dersem gir, armut dersem 3 kere daha vurup tek ayak üstünde gir, ilanı sabit hale getiririm ben, evraklar da bugünün hatırası olarak kalsın...

Hep bürokrasi yapmak istemişimdir!

Saygılar.

bürokrasi dediğin nedir ya takip memuru sokarız araya olur biter :D
Mesaj tarihi:
cacodemon said:

jetta çünkü içinde et var dememişler.

eski kasa jetta'ları çok hantal bulmuşumdur. bence o kasa 1.4 motor ile katalog değerinden fazla yakar.

2013 modelden 2007-2009 aralığına düşmenin sebebini anlayamadım. manueli bırakmak istemenden mi acaba?

abi genel olarak şöyle söyliim

Araçtan memnuniyetsizliğim yok

Ancak küçük ve tatil planımda alamayacağım valizler beni ziyadesiyle sinirlendirecek

Biraz daha büyük bir araç benim işimi görecek zaten 2 sene max kullanıcam daha sonra passat merso tarzı bir araç alacağım
Mesaj tarihi:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2007-model-98.000-km-160-beygir-jetta-comfortline-160543614/detay

Bu araç nasıl ? Anlaşmak üzereyim

Donanım motor filan ?
Mesaj tarihi:
abi değişen parçalara bakmadın sanırım? ayrıca servisleri canını yakar.

ve de galeri :S klişe ama kaputtan darbe almış ya da kaputu değişmiş araçlara her zaman koca bir soru işareti ile yaklaşmak gerekli diye düşünürüm tecrübelerime bakarak.

özellik bakımından ve yaptığı yol bakımından çok iyi. yine de iyi düşün derim ben.
Mesaj tarihi:
Selam,

Araç ne; sahibinden çökmüş :D

Kaput sıkıntı değil; radyatör ve babalar hasar almamış olsun kâfi. Hoş radyatör de en önde piyon gibi durduğu için o da önemli değil ;)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Eski kasa jettalar çok yakıyor. Şehir içinde 50 kuruş yaktığımı bilirim kilometrede. Performansı iyiydi de performans alırken cebinde ne var ne yok alıyordu.
Mesaj tarihi:
hahahahaha :D

Ya aslına bakarsan dediğim gibi 50 TL lik fix yakıt alırım

Haftada 1 haftasonu binerim gezmek için

Budur yani.... ama araba da bayağı hoşuma gitti hasar kaydı yok aracın değişen parçalar da belli
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...