paramecium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Selam, İlan için güzelce konu aç, dilekçe yaz, evrak kayda götür, evrak kayıttan sonra fotokopisini alıp 'aslı gibidir' diye onaylat, sonra onu da evrak kayda götür, tüm evrakları dosyala güzelce, sonra bana haber et, ama önce sekreterime gidip ÖM randevusu al, sonra makamıma gel, 3 kere kapıya vur, elma dersem gir, armut dersem 3 kere daha vurup tek ayak üstünde gir, ilanı sabit hale getiririm ben, evraklar da bugünün hatırası olarak kalsın... Hep bürokrasi yapmak istemişimdir! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Katibim said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-4-aylik-ibiza-3000-km-full-emotion-redddd-161110314/detay Bu ilan belki isteyen olursa dursun burada Ahaha said: pazarlık sünnettir ama hadım etmemek koşuluyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 qaujsgfajhsdgakdsadja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 jetta çünkü içinde et var dememişler. eski kasa jetta'ları çok hantal bulmuşumdur. bence o kasa 1.4 motor ile katalog değerinden fazla yakar. 2013 modelden 2007-2009 aralığına düşmenin sebebini anlayamadım. manueli bırakmak istemenden mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 paramecium said: Selam, İlan için güzelce konu aç, dilekçe yaz, evrak kayda götür, evrak kayıttan sonra fotokopisini alıp 'aslı gibidir' diye onaylat, sonra onu da evrak kayda götür, tüm evrakları dosyala güzelce, sonra bana haber et, ama önce sekreterime gidip ÖM randevusu al, sonra makamıma gel, 3 kere kapıya vur, elma dersem gir, armut dersem 3 kere daha vurup tek ayak üstünde gir, ilanı sabit hale getiririm ben, evraklar da bugünün hatırası olarak kalsın... Hep bürokrasi yapmak istemişimdir! Saygılar. bürokrasi dediğin nedir ya takip memuru sokarız araya olur biter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 cacodemon said: jetta çünkü içinde et var dememişler. eski kasa jetta'ları çok hantal bulmuşumdur. bence o kasa 1.4 motor ile katalog değerinden fazla yakar. 2013 modelden 2007-2009 aralığına düşmenin sebebini anlayamadım. manueli bırakmak istemenden mi acaba? abi genel olarak şöyle söyliim Araçtan memnuniyetsizliğim yok Ancak küçük ve tatil planımda alamayacağım valizler beni ziyadesiyle sinirlendirecek Biraz daha büyük bir araç benim işimi görecek zaten 2 sene max kullanıcam daha sonra passat merso tarzı bir araç alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Selam, Adliyede işler yerinde gibi... *der ve kaçar* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2007-model-98.000-km-160-beygir-jetta-comfortline-160543614/detay Bu araç nasıl ? Anlaşmak üzereyim Donanım motor filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 abi değişen parçalara bakmadın sanırım? ayrıca servisleri canını yakar. ve de galeri :S klişe ama kaputtan darbe almış ya da kaputu değişmiş araçlara her zaman koca bir soru işareti ile yaklaşmak gerekli diye düşünürüm tecrübelerime bakarak. özellik bakımından ve yaptığı yol bakımından çok iyi. yine de iyi düşün derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Selam, Araç ne; sahibinden çökmüş :D Kaput sıkıntı değil; radyatör ve babalar hasar almamış olsun kâfi. Hoş radyatör de en önde piyon gibi durduğu için o da önemli değil ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Eski kasa jettalar çok yakıyor. Şehir içinde 50 kuruş yaktığımı bilirim kilometrede. Performansı iyiydi de performans alırken cebinde ne var ne yok alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Ayrıca alacaksan mk6 kasa jeta al. Madem bagaj hacmi istiyorsun, mk6 kasa ihtiyacını fazlasıyla karşılar. Hem de yakıttan ağlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Abi nihayetinde aracı haftada 1 kullanacağım o da haftasonu gezmek için Senede 1 yada 2 köye tatile v.s Yakıt konusu çok sorun olmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Selam, Böyle diyip sonra benzincide kart sırası bekleyen gözü yaşlı insanlar görüyorum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 hahahahaha :D Ya aslına bakarsan dediğim gibi 50 TL lik fix yakıt alırım Haftada 1 haftasonu binerim gezmek için Budur yani.... ama araba da bayağı hoşuma gitti hasar kaydı yok aracın değişen parçalar da belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Sonuçta jetta kazandı 1.4 tsi 170 bg Arabanın hızlanma değerleri olsun gitmesi olsun durması olsun tek kelime ile mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 2009 jetta kullanmıstım gecen gunlerde.konforu cok iyiydi.bide klimasi resmen buz devri baslatmisti arac icinde. yazın işine yarar bu klima :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bu da çok yakıyor yae diyeckesin al honda tak lpg yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar