spompas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 eski sevgilimi buldum ne fena lan sdfgsdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ben sildim abi account u. bi bok olduğu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 mulgear6 said: az önce aşık oldum sırf bunu alıntılamak için banımı açtırdım şimdi tekrar küfür edip banlanabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Çilsiz kızıl saçlı mı lan o? Let me take a bough. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 spompas said: eski sevgilimi buldum ne fena lan sdfgsdfsdg ohaa harbici çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 fake location ile baltık ülkelerin birinde günde 20 match çıkıyor. anca uzaktan izleriz işte..! ingilizce practice açısından yararlı diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 :) http://www.radikal.com.tr/teknoloji/kiz_arkadasi_terk_edince_sevgili_bulan_uygulama_yapti-1197720 Kız arkadaşı terk edince sevgili bulan uygulama yaptı! Akıllı telefonlarda son aylarda hızla büyüyen Tinder, basitçe bir çöpçatanlık uygulaması ve pek çok kullanıcı kız ya da erkek arkadaş bulmak için bu uygulamaya umutlarını bağlamış durumda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 matchdekilerin hepsi silinmiş wtf birde resim ekleyemiyorum ama silebiliyorum ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 benim beğendiklerim beni beğenmiyor çok mu tipsizim lan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 sıra gelmiyordur çok erkek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 uygulama bozuk değil yani iyi iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Chandler hangi ülkede dostom söyle hemen oraya aldırıyorum ikameti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ya beni heralde yanlışlıkla beğeniyorlar. ilk adımı at diyo tinder, selam veriyorum cevap vermiyorlar. la o zaman ne diye beğeniyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ben de deniyorum uygulamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 yahu bu bilgisayardan çalışmıyo mu illa telefona mı indirmek lazım benim telefonda int yok ayrıca taş devrinden kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 öff bi ton uğraştım itunes indir apple kimliği aç bilmem ne umarım değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 hayatım bir film olsa adı bir abazanın dramı olurdu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bilmeyenler için söyleyeyim Tinderı bilgisayarda çalıştırmanın yolu var bluestacks adlı bir emulator kullanmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 o değilde biz tinder i hackledik 10 numara oldu artik direkt bebişler nerde görebiliyoruz stalk mode on! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 ben de fb u hackledim bürüsrü kız resmi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Ohooo ben telefonlarının kameralarını bile hackledim canlı canlı izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Ya erkek arkadaşlarıyla olan fotoğraflarını koyanlara alıştık falan artık da, çocuğunun resmini çekip koymak, about kısmına "2012'de çocuğu oldu artık o bir anne" falan yazmak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 aynen evliler görüyorum filan... evlenmiş gelinlikleriyle profil fotoları aslfklsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar