Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazla G-Mail invite ı olan? :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya böyle bir konu vardı keskem acmadan arastırsaydın :][signature][hline]
Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam
Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon

Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Mesaj tarihi:
ama onun ne olduğu belli değil
en azından benim gibi biri için google daha cazip bir isim, biliyorum ediyorum diğerini ilk defa duydum mesela

kaldı ki 1 TB dosyayı sıksam çıkmaz ne kadar cd ve dvd'im varsa :) gördüğüm göreceğim bütün dosyalar 1 TB etmiyor yani kaba bir hesapla :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
isteyen varsa 1 tanede bende var
2 tane ama birini saklıyorum :P[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 17 Aralık 2004 20:42 tarihinde demiş ki:
yalarım sizi :)
???[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..!
[the strange one..]
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 17 Aralık 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
said:
toggie, 17 Aralık 2004 20:42 tarihinde demiş ki:
yalarım sizi :)
???

noldu?

[Bu mesaj toggie tarafından 18 Aralık 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben dagitiyorum dagitiyorum her 2 haftada bir 6 ya tamamlaniyor . bitiremedim bir turlu[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...