ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 T 7380 ST modelini aldım. Emniyet ventili damlatıyor. Şehir şebeke basıncı beklenenin üstünde olunca oluyormuş. Vanayı kısınca da sıcak su tazyiki gidiyor. Basınç regulatorü mü taktirmaliyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Darqainu said: Tamam abi ozaman 65lt alayim yarin gitsin. Sonuclari da buraya yazayim bari de insanliga katkimiz olsun :) yıkandınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 derhal gerekli infoyu vereyim. 50 lt arçelik var 55 derecede bırakıyorum 25 dakika sonra gg (yazın serinleyelim duşu kıvamına geliyor 25 derece) mükemmel sıcağa yakın ılık suda yıkanırım. tazyikli açarsanız süre kısalır. sıcak yıkanmayı seviyorsanız süre kısalır. hiç tam olarak kaç dakika sürdüğünü test etmemiştim ama yarın test edip söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 yannız almıştır şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 50 lt arçelik var 70 derecede son acık sıcaklık uzun güzel sıcak bi duş alayım diyorsan 10 dakikan var maksimum sonra giderek sogumaya başlıyor son 2 dakikada pert soguk su termosifon meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 e ''meh'' tabe 50lt. alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Termosifon neydi la diye düşündüm baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Aldik cilginca yikandik ya, ayip etmisim buraya yazmayarak. Iyi hatirlattiniz, tesekkurler. 65litre ekonomi ayarindayken cok abartmadan iki kisinin dus almasina imkan taniyor ama "suyun tenimde dansinin tadina varicam, fantezilerim var" deniyorsa 65lt iki kisiyi art arda kesmez. Onun disinda enerji harcamasi vs olarak bir sikinti yasamadik aletle, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar