Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Termosifon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu aletten alicam da yarin, kazan boyutunda kararsizim. 2 kisinin yasadigi eve 50lt yeter mi yoksa 65lt olanlardan mi almali? Arada cok fiyat farki yok ama gereksiz enerji de tuketmeyelim istiyorum.

Tecrubeli patiler bir akil verirse sevinirim.
Mesaj tarihi:
100 ne abi, 80'den yukari duymamistim :0

Bir kac yila yurtdisina kacicaz zaten, nufusumuz da artmayacak bu surecte. Abartmayalim diyoruz bu tip ev esyalarini alirken.

65'e inandim sanirim simdilik.
Mesaj tarihi:
birlikte duş almıyorsanız düşük alın
biriniz çkınca içindeki su çabuk ısınır

büyük tek kişiye güzel yetiyor ama çıktıktan sonra girene soğuk su kalıyor
Mesaj tarihi:
bizde 75 lik var. bir kişi banyo yapıp çıktığında su tamamiyle soğuyor. (20-25 dak.lık banyodan söz ediyorum. 30 dak.lık bir banyonun sonu soğuk suyla bitmek zorunda)

10,15 dak.lık duştan söz ediliyorsa, 2 kişi zar zor yıkanabilir arka arkaya. Suyun yeniden ısınması kışın 1 saatten fazla, yazın 45. dak civarı sürüyor. dolayısıyla 65 lik bile sizi hayli zorlayacak olabilir.
Mesaj tarihi:
Darqainu said:

Anlik isitici diye zimbirtilar var da onlar da 7kw cekiyomus, patlama etme riski de varmis.

yakın çevremde 2 ayrı olayda 2 ölüm oldu bu aletler nedeniyle.
Mesaj tarihi:
75lt 90 derecede suyu soguttugunda 41 dereceye(deri daha yüksek ısıda yanar) Enaz 150 lt su yapar. Tek kişi 150 lt su harciyorsa eve birde artezyen kuyusu kaz kardes, su faturası 1000 tL den aşağı gelmeZ
Mesaj tarihi:
pardon bizdeki 75lik değil 65 likmiş. 3 boy oluyor bekonunkiler, 50, 65, 80 şeklinde. eskisi de 65lik bekoydu ve max. 90 dereceye kadar ısıtıyordu ve daha kullnışlıydı. bu yenisi bir kaç ay önce alındı ve en fazla 75 dereceye kadar ısıtıyor. yeni bekolar hep böyle sanırım.
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Darqainu said:

Tamam abi ozaman 65lt alayim yarin gitsin. Sonuclari da buraya yazayim bari de insanliga katkimiz olsun :)

Selam, ben de alıyorum yarın. Ne markaydı seninki?

Spec ler neydi mesela?
  • Yeni Oluştur...