NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20100624001721/dragcave/images/7/7f/I-am-monitoring-this-thread.jpg iş yerine yeni printer getirdiler 480k €luk kutu kutu malzemeleride geldi tek istedigim 1hafta yalnız bırakmaları beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 olm kendine cuk print ette ugrasma bosuna deriyi tekrar uzatmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 çük print edilse ettiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 damarl damarli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Fin said: action figure yapsaydın sdf o çok zor ve masraflı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 haydari said: o obje 2 metre olsaydı 3d yazıcı işe yaramazdı 2 mm olsaydı gene yaramazdı eminim ancak bazı materyallerde çalışıyordur bu durumda 3d yazıcılar baya kısıtlı bir alanda seri üretim olmayan ya da gerekmeyen yerlerde ancak iş görür. doğrusu ben hala neye yarayacaklarını tam çözemedim hızlı prototiplemede kullanılıyor. kimsenin daha prototip aşamasında 1/1 ölçekte bir şey basmak isteyeceğinde sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 yoo yapabilirsin parçalarını yapabildikten sonra montajlama olayınıda yaparsın sonuçta bitirme tezim bunun üzerineydi keşke o zaman yardırsaymışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 1:1 print yapılıyor ya, working prototype hatta, philips projesi 1:1 print etmişlerdi mesela okuldaki koskoca elektrik süpürgeyi motorunu herşeyini dahil ederek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Ancak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Chemical, Paticik'in başarı hikayesi... Eskiden Chemical ve icatları diyorduk teeey. Nokta atışı meslek seçti yapıyor işte negzel. Tebrikler Chemical. Nice projelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Black-ice said: çüklü satranç kalesi mi lan o asdsf tenga istiyorsan asucan.com a git kemikıl boşuna plastik harcama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ben patiye video embed edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 https'yi http yapıp dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 aa evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Daha kötü bir müzik seçemedin mi panpiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 vitalic *kalp* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar