xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Deathblade said: xlaidehlevar said: GERGE said: Bir de kişisel kullanım için bunlar, aynı anda iki yerde de müzik çalmaması normal. değil abi parasını vermiyor muyuz, hanımla aynı anda farklı yerlerde dinleyememek nedir? Neyse geçtim itunes match'e + radio, akıyor Ahahahshahaha bu nasi mantik lan uğraşamam abi, müzik dinlicez alt tarafı, sync ederken bile tüm ipodu silecek illa fotoğraflara kadar, ne işi varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ipod muzik dinlemek icin en boktan mobil ya. iphone'da öyleydi spotify ve deezer'le tanısana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 yeni ipod ları bilmem de en son ipod classic var bende, hiçbir player'a değişmem. Docka koyuyorum tüm podcastlerim de sync oluyor otomatik daha ne olsun ses kalitesi zaten normal dinleyici için 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Buyrun bir deneyin derim farkli olmak isterseniz kalite ariyorsaniz oneririm http://beatsmusic.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 10 dolares biraz fazla. Spotify ve Deezer 10 lira iken. Üstelik baya aynılar. 1 kullanıcı 3 cihaz falan. Edit: TR app store'da uygulaması yokmuş bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Beats music de 3 cihazda da Ayni anda dinlenebiliyor.. Ha ben hem deezer hem beats i kullaniyorum deezer i turkce isteyen kizlar yuzunden kullaniyorum onun disinda genelde beats ... Ama soyle bisi var bazi turkce albumler varki turkiyede bile arsivlerde olmayan sarkilar beats da var aka MOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Icinde Beats adi gecen bir seyin muzik ve kalite kelimelerini yan yana getirebilecegine inanmiyorum. Ayrica Turkiye'de vergisini veren Deezer varken Beats kullanmak ne kadar dogru, o da tartisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 nereye vergi verdiğininin internetteki tüketiciyi neden ilgilendirmesi gerektiğini anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Bu ulkede yasadigimiz icin olabilir mi? Beats Electronics gibi muzik sektorunun en paragoz, en berbat urunleri en pahaliya satan bir firmaya gunahimi vermem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ha yaşa yaşa deezerın ödediği vergi sana döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 GERGE said: Nasil ya? Parasini aylardir odemiyorum ben Deezer'a gectigimden ama playlistler duruyor. Ayni anda da 3 alette calisiyor. aynı anda 4 kişi kullanıyoruz biz aleti geçtim.dfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ben çabukmüzik kullanıyorum baya memnunum. tavsiye ederim. cmusic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ya bunlardan DLNA desteği veren var mı? çok mutsuzum ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar