Krasuss Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 adam bence biraz kendinden geçmiş az daha söylese mevlasına kavuşacak!..[signature][hline](_ASTRoMaNiaC_)
Predator Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Cola turka içelim kendimizden geçelim bombaymış hauzha[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Bazen bu dalga amaçlı yapılmış diye gülüyoruz ama belki de koyu dinci kısma reklam amaçlı yapılmıştır... Ya da reklam seçenekleri arasında bu da vardır, sonradan -Ne olum bu? De get! Bunu televizyonda yayınlatırlar mı low? Allam sen bana sabır yarrabbim!! diye bir tepki almışlarsa bilemem... :D Ama gerçek olduğunu bilsek daha çok gülerdik zaten... Bana bayaa kaliteli geldi... Güzel olmuş... :)[signature][hline]İMZAM: :) pati izi :)
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Predator-, 02 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Cola turka içelim kendimizden geçelim bombaymış hauzha Ahahah bende buna yarılmıstım :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Ellah!!! :D[signature][hline]İMZAM: :) pati izi :)
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sanki son kısım erken kesiliyor gibi. acaba dosya bozuk mu?
prondir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ShekiLChoCuq said: Menzilin Yoluna Bak, Seydanın Koluna Bak, Lailahe İllallah ALLAH hu Ekber. hizbullah..
MuDo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bu mp3 dalga geçmek amacıyla yapılmamış. Ciddi bir ilahi :)
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 1.03 sürüyor ya bu, devamını da dinlemek istiyorum :( eallah.
Öne çıkan mesajlar