masa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 1.5 aylık dişi, mama yemeye başladı. Annesi Scottish Fold babası Exotic Shorthair. Aşılarını yeni sahibi yaptırıcak. Ücretsiz vermeyecekler. Arkadaşım istediği için konu açtım. Daha fazla soru için (Ediz) [/URL][/URL] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 ücretsiz vermeyecekler demek satıyorlar demek. yani sahip aramıyorlar, ticaret yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 aşı masrafını falan alırlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 zaten aşılarını yeni sahibi yaptıracak demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 açgözlülük şu parayla satma olayı. annesini babasını damızlık olarak kullanıyorlardır. satamazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 paralı ilan yasak değil mi bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Damızlık kedi filan yok. Ev arkadaşımın kedisi. Geçen kedi kaybolduğunda patiye konu açmıştım, birkaç kişi kedilerin yavruları için özelden mesaj atmıştı. 2 yavrunun yuvası hazırdı zaten son kalanı satması gerekince, ben de patiye konu açtım zengin patiler alsın, petshopa filan gitmesin diye. Yasaksa konu kitlensin tabi. yoksulluk sınırı 3000 tl olmuş gelmiş bidi bidi ticaret yapıyorsunuz diye konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 kediyi parayla satarsan o kedi metaya dönüşür. piyasada mübadele değeri olur. sonuç olarak da al-sat işlemi sonucunda ticaret yapmış olursun. bu basit bir tespit, rahatsız olmaya, konuyu açlık sınırına bağlamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 sat kardeşim burası türkiye 3. dünya ülkesi daha kendi yaşam kaliteni oturtamamışsın kedi satmayayımcılık yapmaya gerek yok sat kendine yiyecek bişeyler al karnını doyur sağlığına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Biyik said: kediyi parayla satarsan o kedi metaya dönüşür. piyasada mübadele değeri olur. sonuç olarak da al-sat işlemi sonucunda ticaret yapmış olursun. bu basit bir tespit, rahatsız olmaya, konuyu açlık sınırına bağlamaya gerek yok. senin yazilari okuyunca gözümden kan geliyor. keske patide user ban falan olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 sen taktın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 hayvanların böyle insanların ellerine düşmesine çok üzülüyorum lan. öyle böyle değil o kedinin yüzüne bakınca içim parçalanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Kediyi satılana kadar aç bırakmaya karar verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 iyi insanlar yanlış şeyler yapmazlar diye bi kural yok. neden bu alınganlık anlamadım. eğer yavru kedilerin var, bakamayacak durumdaysan, birine vermek istersin ve alan insan iyi bir şey yaptığı için ondan para istemek ayıptır. ha hem kediyi verip hem para istiyorsan o kediyi satıyorsundur demektir. yani birincil amaç kediyi sokakta bırakmamak değil para kazanmaktır. evcil hayvanların alınıp satılmasına karşıyım, o yüzden bu kadar eleştiride bulunuyorum, kişisel algılanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 sus kız satın kardeş. bu fakirler anlamaz sıkotiş folddan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 kediyi bedava verirsen degeri duser piyasada 5 kurus ederi olmaz sonuc olarak kediyi cope donusturmus olursun yeni sahibi de cani sikilinca degersiz diye cope atar bu basit bir tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 o, kediye parasal değer biçenlerin sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Biyik said: kediyi parayla satarsan o kedi metaya dönüşür. piyasada mübadele değeri olur. sonuç olarak da al-sat işlemi sonucunda ticaret yapmış olursun. bu basit bir tespit, rahatsız olmaya, konuyu açlık sınırına bağlamaya gerek yok. (tu) Biyik said: iyi insanlar yanlış şeyler yapmazlar diye bi kural yok. neden bu alınganlık anlamadım. eğer yavru kedilerin var, bakamayacak durumdaysan, birine vermek istersin ve alan insan iyi bir şey yaptığı için ondan para istemek ayıptır. ha hem kediyi verip hem para istiyorsan o kediyi satıyorsundur demektir. yani birincil amaç kediyi sokakta bırakmamak değil para kazanmaktır. evcil hayvanların alınıp satılmasına karşıyım, o yüzden bu kadar eleştiride bulunuyorum, kişisel algılanmasın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 patide evcil hayvan ticaretine karşıyız. an itibariyle bölüm modu olmadığından ben basıyorum kilidi. sahiplendirme amaçlı ilanlar başımızın tacı, ona lafımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar