Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Vivaldi..hö?? Nası tavsiye istiyosun ki anlamadım..
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Pachabell[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paganini[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Liszt - Mephisto Waltz[signature][hline]Word Up!
uncla Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 eyvallah tek tek dl edelim[signature][hline]R+
Napoleon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Gustave Holst - Mars: The Bringer of War ve Jupiter: The Bringer of Jolity[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 wagner - ride of valkyre[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Chopin neyi varsa.. Debussy - Suite Bergamasque[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
SorrowfullMoon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bencede Rachmaninov tek gecer yani piyanoda,ama keman dersen tabiki Paganini derim ben..[signature][hline] take away the world,pity your demise... And I cry..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Vivaldi - Dört Mevsim (Four Seasons) Başyapıt ya, çok güzel[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
uncla Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 size diğer soracağım soru ben mp3'leri kazaa'dan indiriyorumda bildiğiniz böyle uzun varmı klasik parça mesela mozart'ın requeim'ini indirdim 63 dk. varmı bu tarz bilen uzun?[signature][hline]R+
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paul Gilbert , Dört Mevsim'i tappingle öyle bir çalıyor ki tekrar tekrar dinleyesi geliyor insanın...İnternetten araştırıp bulun , hayran kalacaksınız...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Öne çıkan mesajlar