Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten son 10 yıla kadar olan hep öyleydi.amatörde hep gs öndeydi ama parasal durumlar yüzünden amatör branşlara yatırım yapılmıyordu pek.şuan az bi yatırım yaptık başarı kendiliğinden geldi buda gs nin büyüklüğü işte :D
Mesaj tarihi:
gs'nin büyüklüğünden ziyade fb'nin aptallığı.

fb ne zaman strese girse kaybediyor. bu da aziz korkusu. adam ne zaman fb'nin herhangi bir branşının üstünde baskı kursa o takımın eli ayağına dolaşıyor.

aziz olsaydı 96'daki trabzon deplasmanında o maçı döndüremezdik mesela.
abv aziz. gitsin artık şu herif.
Mesaj tarihi:
maçtan sora telles uçaktan bi video paylaşmış arkada cimbomlu futbolcular fenerbahçe'ye küfür ediyo.

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/galatasaray-ucaginda-fenerbahce-ye-kufur_sto4241223/story.shtml

kupada eskişehir'i yenmişsin kazanmışsın. sevin tabi. ama fenerbahçe'ye küfür ne alaka? şampiyon olmadı mı fenerbahçe? zorunuza gitti heralde.
Mesaj tarihi:
Biyik said:

amatör sporlarda başarılı bir galatasaray
futbolda başarılı bir fenerbahçe

roller değişti.

amatörde fenerbahçe başarısız değil. gayet başarılı olduk bu sene bütün branşlarda ama tabi her sene her sene öle bi alıştırdılarki bizi kupaları kazanmaya bi sezon kazanamayınca garip durdu. bu fenerbahçe'yi başarısız yapmaz.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

futbolda galatasaray başarısız değil. gayet başarılı olduk bu sene futbolda 2 kupa aldık cl'de tur atladık ama tabi her sene her sene öle bi alıştırdılarki bizi ligi kazanmaya bi sezon kazanamayınca garip durdu. bu galatasarayı başarısız yapmaz.
oha cok guzel durdu lan.
Mesaj tarihi:
2 sene üstüste alınca her sene almış mı oluyosunuz? :D

benim bahsettiğim mesela kadın basketbol ligi. 8 senedir kazanıyoduk bu sene kazanamadık. bu mu başarısızlık?
Mesaj tarihi:
turkiyede en cok 4 kez ust uste sampiyon olundugunu dusununce 2 kere ust uste sampiyon olmak fena degil. hatta o da 1 kez oldu onun dısında sadece 3 kez olunabilmis.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

maçtan sora telles uçaktan bi video paylaşmış arkada cimbomlu futbolcular fenerbahçe'ye küfür ediyo.

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/galatasaray-ucaginda-fenerbahce-ye-kufur_sto4241223/story.shtml

kupada eskişehir'i yenmişsin kazanmışsın. sevin tabi. ama fenerbahçe'ye küfür ne alaka? şampiyon olmadı mı fenerbahçe? zorunuza gitti heralde.

şu nası bi zavallılıktır :D miki fare kupası alıp bişi zannet fenere küfret :D
Mesaj tarihi:
30 sene alamayıp dalga geçilen fenerin miki fare kupası demesi şampiyonluk sayısında eşit olan takıma ezik diyebilme gücü kazandığını zannetmesine yol açmış , asıl eziklik budur.

Gs-Fb ezeli rakip , napalım eskişehire mi küfür edelim? Bjk trabzon falan bile ezeli rakip diye geçmiyor , barcelona şampiyon olunca sevillaya falan mı küfür ediyodur?
Mesaj tarihi:
Mithat said:

30 sene alamayıp dalga geçilen fenerin miki fare kupası demesi şampiyonluk sayısında eşit olan takıma ezik diyebilme gücü kazandığını zannetmesine yol açmış , asıl eziklik budur.

Gs-Fb ezeli rakip , napalım eskişehire mi küfür edelim? Bjk trabzon falan bile ezeli rakip diye geçmiyor , barcelona şampiyon olunca sevillaya falan mı küfür ediyodur?

aha işte ordaki mal futbolcuların kafa da aynı bu kafa :D
Mesaj tarihi:
mokoko said:

2 sene üstüste alınca her sene almış mı oluyosunuz? :D

benim bahsettiğim mesela kadın basketbol ligi. 8 senedir kazanıyoduk bu sene kazanamadık. bu mu başarısızlık?

Kadın basketbolda 8 sene üst üste şampiyon ol, ama bütün Avrupa kupalarını ezeli rakibin senden önce kazansın. Biraz yürek burkuyor olsa gerek sdf.
Mesaj tarihi:
günlerce ağladım

napalım genel olarak kulup üstünde final oynama laneti gibi bişi var. voleybolda basketbolda futbolda böle hep. ama fenerbahçeli olmak dünyanın en güzel şeyi olduğu için önemli değil.

ha bi de bilardo. yok yok fenerbahçe > all
Mesaj tarihi:
Bayan basketbolda 8 sene üst üste de amma prim yaptı.

1989-1990 Galatasaray
1990-1991 Galatasaray
1991-1992 Galatasaray
1992-1993 Galatasaray
1993-1994 Galatasaray
1994-1995 Galatasaray
1995-1996 Galatasaray
1996-1997 Galatasaray
1997-1998 Galatasaray

Kalkıpta çıkartıp salladığımızı hatırlamıyorum.

Futbola bakalım desek

http://img854.imageshack.us/img854/6623/kuparuff.png

Neyse bir sene şampiyon olup lig için eşitlenmeyi başarabilince sevinenlere saygılar.

Bak bu sefer uefa.jpg bile yapmadım bayan basketbolu ve futbol takımı ile eziyoruz dikkatinizi çekerim.
Mesaj tarihi:
Şampiyon olduk ligte avrupada elinizden kupa aldık diyoruz , RERERÖR BİZ 8 KERE OLDUK TAAM MI???111?!?! diyosunuz , e biz 9 olmuşuz laf ettik mi size diyoruz , amatör takımlara yatırım yaptıkta insanların aklına amatör takımlar geldi diyorsunuz. Sizden çok daha önce 9umuz var o zaman yatırım yapmadıkta noldu yine bizdeymiş lig yine bizde.

Hani dersiniz ki , kupalarla ölçülmez fenerbahçe aşkı , anlayışla karşılarım , bunlar takımlarını başarılı diye sevmiyorlar kendilerini kandırmıyorlar fenerliler sadece derim , kalkıp başarılı olduğunuzu istatistik olarak kağıt üzerinde ıspatlayamadıktan sonra sabaha kadar başarılıyım diyebilirsin, hayır güzellik gibi göreceli de değil ki baya bildiğin kaç kupa aldın kaç lig aldın belli bunlar.
Mesaj tarihi:
bu tablolamalar hep yanlı/yanıltıcı oluyor ne derseniz deyin. Bir başkası da çıkar masatenisi, yelken, kürek v.b. ekler öbürü alt ligleri ekler. Basketbolda biri sadece eurolig biri tüm kupaları koyar bilmemne

yok yani saçma bunlar. Sadece futbol tablosunun bir anlamı var tabi ama uğraşsan onun da bulursun yanlısını yanlışını.
Mesaj tarihi:
Futbolda neyi alıcan daha , bakıyoruz ligler eşit , bakıyoruz kupada gs farkla önde , bakıyoruz avrupada gs farkla önde , şu 3ünden daha önemli ne var ki ? Hani bence de diğer gerzek kupaları kaldırabiliriz şu 3ü yeterli benim için.
Mesaj tarihi:
safdsadfasfdas nerde yazmışım şampiyon olduk sözünüze karşı olarak reröre biz 8 kez kazandık diye. arka sayfada söylediğim bişiye destek olarak bilgiyi yazdım. başarısız değildik dedim. heyecan yaptın galiba?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...