Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yazık ya... hala mı imparator aşkı.
terim bu takımı egosu uğruna darmadağın etti mancini hala toparlamaya çalışıyor.
bunun farkında olmamak nası bi körlük?
Mesaj tarihi:
mancini ile ilgili en buyuk sıkıntı bazı yaptıgı hamlelerin arkasında mantıklı bir "matematik" olmaması.

Kotu oynayan eboue ceyhun ve umutu inatla sahada tutup takımın en iyisi tellesi son macların formdası yektayı kenarda tutup ustune sabriyi sol bek baslatıp daha iyi oynayan forveti cıkartıp daha sonra ontiveroyu sahaya atıp unlu kagıtlarla pozisyon degistirtip karman corman biseyler pesinde kosması arkasında bir matematik yok. sunu bu yuzden yaptı diyemiyosun. en cok elestirilecek yanı da bu.

Adam puan almaya calısırken 94te ontivero sokmaya calıstı maca daha sacma ne yapabilir bilemiyorum.
Mesaj tarihi:

ekşiden alıntı, umut, burak, selçuk eleştirisi içerir ki katılıyorum

city taraftarının pellegrini'ye rağmen arkasından hala ağıtlar yaktığı adam. city maçlarının hepsini seyredip city forumlarına göz atarsanız, "eee mancini gitti pellegrini geldi ne oldu şimdi?" sorusu soruluyor hala. premier lig'de yıldızlarının anlık bireysel başarılarıyla şampiyon falan olmadı bu adam. aç bak, premier lig kariyeri boyunca ligin en az gol yiyen takımlarından birini yarattı. takımının savunma hattı da dünyanın en iyi savunma oyuncularından oluşmuyordu halbuki hayret. zabaletalar, kolarovlar, lescottlar, richardslar avrupa'nın büyük takımlarında futbol oynayacak adamlar değil. ha topyekün savunma da yapmadı. zaten silva, dzeko, balotelli, agüero, nasri gibi adamlarla topyekün savunmayı nereye yapıyorsun?

neyse önce adamın manchester city kariyerine bok atmaktan bir vazgeçmek lazım.

şampiyonlar liginde çıkamadığı grup bir finalist bir yarı finalist çıkardı. yarı finalde birbirleriyle eşleşmeseler belki iki finalist bile olabilirdi (dortmund - real madrid)

ınter kariyerine bok atıp (abi şike skandalı olmasa napardı bu adam) fatih terim bitmiş takımı alıp 2 sezon üst üste şampiyon yaptı demek saçma değil mi? e türkiye'de de fenerbahçe ve beşiktaş şike skandalıyla çalkalanmıyor muydu fatih terim döneminde? fenerbahçe'nin transfet ettiği yabancı futbolcusu şikeden korkup rusya'ya kaçmadı mı daha oynamadan? yabancıları biz gidecez demedi mi? başkanları hapse girdi çıktı. takım ayakta zor duruyordu. eee fatih terim'in başarılarına da laf atın o zaman. yer mi yemez? fatih terim'in de mancini'nin inter kariyerinin de bok atılacak yanı yok.

gelelim kadro işine. yine yazılmış işte, ceyhun oynamasın, sneijder sol açık oynamasın, burak sağ açık olmasın. ama kim olsun amk. biri de desin ki sol açığımız şu olsun. sağ açık şu olsun.

sabri sol bek olmaz, eboue sağ bek oynamasın, chedjou oynamasın. kim oynasın? hakan balta ile olmuyor işte. orta sahada selçuk ve melo'nun yanında oynayabilecek iki adam var. yekta ve ceyhun. yekta yorgun olduğunda (3 gün önce kupa maçı oynadığında) ceyhun oynuyor.

burak oynamasın, drogba oynamasın. umut niye oynamıyor eleştirilerine de berk ve umut ikilisi ile yanıt vermiş oldu. artık bu eleştirinin de bir geçerliliği yok gözümde.

elbette ki yanlışları var ki yüzlercesini sıralayabilirim. fakat böyle mantıksız ve mesnetsiz eleştiriler yapmanın anlamı yok. gitsin mi kalsın mı bilemem. giderse de yerine sabredilecek bir adam gelsin ama bu kafadaki bir taraftar grubu muhtemelen 6. ya da bilemedin 10. hafta falan yeni teknik direktörün de istifasını ister.

neden? motivasyon yok. xelçuk diye lakap takılan adam, 2 sezon önce şampiyonlar ligi finalinde gol atmış kupayı kaldırmış bir forvet, türkiye liginde gol krallıkları yaşamış bir adam chelsea deplasmanında motive edilmeye ihtiyaç duyuyor çünkü. şaka gibi. motive edilmemiş futbolcular. kusura bakmayın da şampiyonlar ligi ikinci turunda chelse maçında teknik direktör tarafından motive edilmediği için ruhsuz oynayan adamın takıma katkısı falan olmaz. yanlış yerde oynatılmıyor da. bak şöyle olsa anlarım. adam normalde orta sahanın ortasında oynuyordu sol bek oynamak için motivasyona ihtiyaç duyar. kesseler acımaz lan oynarsın sen dersin adama. yahu adam kendi mevkisinde oynayacak. görece düşük kaliteli takımlarla oynarken motivasyon sorunu falan olur. kupa'da amatör küme ayarında bir takımla eşleşirsin motive olamaz futbolcu, ruhsuz ruhsuz gezer anlarım. ama chelsea maçında motive edilmeye ihtiyaç duymak ne demek? yani mancini eğer daha en temelden futbolculara chelsea maçının aslında önemli bir maç olduğunu anlatmak zorunda kalacaksa biz 1 değil 5-6 yıl sabretmeliyiz ki bu futbolcu topluluğu adam olsun. abi motive olmak nedir chelsea maçına? real madrid ilk maçta 3-0 yenince deplasmanda maça motivasyon sorunu yaşayabilir bak ama galatasaraylı futbolcunun chelsea maçına motivasyon sorunu yaşaması nedir?

felipe melo'yu uganda milli takımının hocası mı motive ediyor? felipe melo neden her maç deli gibi performansla oynuyor? sneijder kendi bölgesinde değil sol açıkta oynarken bile takımın en deli oyuncusu. sneijder neden motive olmaya ihtiyaç duymuyor? hocam çok net baltalanıyor bu mancini futbolcular tarafından.

burak yılmaz'a şu saatten sonra ofsaytın ne olduğunu, rakibe faul yapmadan top kapmanın ne demek olduğunu, hücum presin neden yapılması gerektiğini öğretebileceğini sanmıyorum. kaldı ki terim de öğretememişti zaten. yeryüzünde öyle bir hoca da olmayacak.

mancini'yi düşman ilan edenler, onu "mantıksız" sebeplerle eleştirenler bu futbolcuların bu ruhsuz performansını bir sonraki teknik direktör ile unutacaklar. mancini benim babam gibi, aramızda hiçbir sorun yok diyen adamın daha 7 gün geçmeden formaya saygısızlık yapıp kendi haksız olduğu bir durumda teknik direktöre posta koymasını unutacaklar.

ben mancini gitsin kalsın çok önemli değil ama bu futbolcuların ruhsuzluğunu asla unutmayacağım. takımda en sevdiğim futbolcu olan selçuk'un kaleciye geri pas manyaklığını, sneijder boş olsa da illa burak'a pas atma çabalarını unutmayacağım. umut'un berk'e atmadığı pası, eboue'nin yatışını unutmayacağım. mancini'ye de git kurtar kendini diyorum. git kurtar anasını satayım. bize gereken şey hagi ve onun transfer edeceği muhteşem üst düzey futbolcular. romanya liginin kadro dışı bırakılmış futbolcularını takıma doldurup rahatlayalım. ya da ne bileyim alt yapıdan nadiren çıkan yıldızlarımıza ana bacı sövüp kaçıralım takımdan. bizim ihtiyacımız olan şey tam da bu. emre çolak'ın aydın'ın sabri'nin kazım'ın olduğu muhteşem takımı özledim ben. real madrid'e 3 attık neredeyse turu geçiyorduk deyip, adamların biraz dişini gösterdiği maçta 6 yediğimiz günleri özlüyorum ben. bir de transferlerini de al git mümkünse. 18 - 19 yaşında bebelerini de al git. 30 yaşın altında transfer yapmayalım, 25-26 yaşındaki futbolcumuzun patlama yapacağı günleri beklemeyi özlüyorum ben.

Mesaj tarihi:
katılıyorum bende içimden geçenleri yazmış adam.eğer mancini kovulursa lucescu dan sonra yaptığımız en büyük aptallığı yapmış oluruz.inamatolu dönemlere geri dönüş yaşarız.ne olursa olsun başkanın mancini nin arkasında durması lazım.yoksa bu paralelci topçular her hoca beğenmediklerinde aynı şeyi yapacaklar
Mesaj tarihi:
sayfalardır bu atkılı, aydın insanın bazı adanalılardan daha iyi olduğunu savunuyorum. bu yazı da ne kadar haklı olduğumu gösterdi. yazıklar olsun bazıları hala imparator diye ağlıyor ama mancini bu takım için büyük şans farkında değiller. ama burası türkiye. günlük başarılar diyarı. ucuz hesapların yeşerdiği çorak topraklar. mourinho bile gelse hoca değil diye göndermeye çalışırlar. zamanında löw'ü göndermedi mi fenerbahçe. ah güzel ve aptal ülkem.
Mesaj tarihi:
Bencede devam edilmeli mancini ile yaziya katiliyorum kesinlikle

.ama burak,selcuk umut boyle oynuyacaksa yılmaz vural'i getirelim abi. Kufur etsin kicina tekmeatsin , focuslarini kaybettiklerinde bagirsin kenardan. Anca öyle basaRili olabiliriz
Mesaj tarihi:
yollayın umut burak selçuk kimmiş?
madem yapılanma, baştan profesyonel, mancini'ye uygun oyuncular alın.
görün bakın ligin tozunu nasıl attıracak o zaman.
Mesaj tarihi:
aysal başgan eğer sezon sonu takımı bu heriflerden temizlerse o zamna tamam. ama eğer bu takım seneye hala sabri balta gibi adamlarla devam ederse o zaman aysal'da goygoycudur. profesyonellik hikayesi tamamen yalan kaçıyor bu durumda.
Mesaj tarihi:
bi daha kadro kursanıza. çünkü herkes 10'ar kişi gönderiyo tam emin olamadık biz.

şimdi sabri, balta, şeju, selçuk, burak, umut, drogba, ontivero, burdisso gidiyo di mi. dany ambarat kulüp bulup sepetleniyo zaten. eboue'ye de tekme. salih dursun'u da aldığınız yere iade.

kalanlar melo sneijder muslera hayro telles. türk de veysel ve semih var bi tek. yedek için ceyhun, yekta var sanırım.

11 kişi çıkaramadım bi yardımcı olur musunuz memedalibey.
Mesaj tarihi:
gokhan inler, arda, caner, gg, tore filan bunlar var hep. bitmis.
nuri sahini de alip yedek birakip kusturup dortmunda.

yine de selcuk gitmesin lan bu geyikte bile :/
Mesaj tarihi:
fizban said:

bi daha kadro kursanıza. çünkü herkes 10'ar kişi gönderiyo tam emin olamadık biz.

şimdi sabri, balta, şeju, selçuk, burak, umut, drogba, ontivero, burdisso gidiyo di mi. dany ambarat kulüp bulup sepetleniyo zaten. eboue'ye de tekme. salih dursun'u da aldığınız yere iade.

kalanlar melo sneijder muslera hayro telles. türk de veysel ve semih var bi tek. yedek için ceyhun, yekta var sanırım.

ben şunları gönderiyorum, ambratla otriviri kiralık gidecek

caner, stoch, balotelli potuk alıp şampi
Mesaj tarihi:
fizban said:

Hocam, Mancini de gidiyor bunlar 2 sene kendine gelemez sonra yine kurtarıcı Terimi getirirler.

Selçuku kapabilsek bu arada süper olur bizim 3lüde oyun kurucu pozisyonunda. TRyi pek sallamayan Meyreleşin yerine de hırslı parlamak isteyen bir yabancı, ona benzer özellikte çift yönlü offf
Mesaj tarihi:
Kamuoyuna Duyuru

Son günlerde bazı yayın organlarında, futbol takımımızın teknik direktörü Roberto Mancini’yle yolların ayrılacağına dair asılsız haberlerin yayınlandığı görülmektedir.

Kulübümüzün, Roberto Mancini’nin Galatasaray teknik direktörlüğünden ayrılmasıyla ilgili bir düşüncesi ve planı bulunmadığı gibi, yeni bir teknik direktör arayışı da kesinlikle olmamıştır.

Aynı şekilde, Teknik Direktörümüz Mancini de, Galatasaray’dan ayrılmayı düşünmemektedir.

Tümüyle hayal ürünü ve Galatasaray'ı hedeflerinden uzaklaştırmak için kasıtlı olarak üretildiği apaçık belli olan söz konusu haberlere itibar edilmemesini özellikle rica ederiz.

Galatasaray; taraftarıyla, hocasıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle; hep birlikte kenetlenmiş olarak, ligdeki ve kupadaki hedeflerine ulaşmak için var gücüyle çalışmaya devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...