Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Sotto said: Fener maalesef 2-3 senedir Avrupa'ya gidemediğinden olayın farkında değil lan bazen öyle şeyler söylüyosunuzki tabı kapıyorum utancımdan
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Oh ya islandim resmen. Kral 5 yil daha cimbomda =D http://m.ntvspor.net/haber/futbol/105806/burak-yilmazla-5-yil-daha
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 adam 11 gol atmış oyle ya da boyle mantıklı tıransfer
fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Theridone said: SeaGle said: Alves'i sayma. Avrupada hakemler 10 dk tutmaz o kasabı oyunda. Emenike ve Alper fark eder evet. şu dursun ya. cehaletin dile gelmiş hali ahahah http://tr.wikipedia.org/wiki/Bruno_Alvesahahaha bruno alvesin kardeşi julio alvesmiş lan.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Bedavaya gitmesin diye kol gibi kontrata razı oldu Ünal, pişman olacak. Selçuku arada kapabilsek süper olur ama aşıkları ayırmak çok zor.
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ABİ BU NE YA Galatasaray, golcü oyuncusuyla olan mevcut sözleşmesine de ayrıca zam yapacak.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 trabzonda 900k para alıyordu bizde 3m yi buluyor aldığı para falksşhaskf
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Zam yaparlarsa gerçekten abv yani.
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Çok sevindim. Bu sene en iyi golcümüz Burak. Birkaç haftalık form düşüklüğü yüzünden vazgeçilseydi futboldan hiç anlamıyor bunlar diyecektim. Allahtan patiler değil de spordan/futboldan anlayan insanlar kulübün başında da saçmalamadılar bağladılar KRALı.
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 teşekkürler burak 28 maçta 13 gol attığın ve şampiyonluğu kaybetmemizde en büyük rolü oynadığın için. buyrun zam.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Darısı Burdisso, Sabri ve Aykutun başına inşallah
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 abi aykut sabri problem değil burdisso zaten kiralık gidicek sabri o kadar kötü değil son zamanlar aykut desen oynamıyo zaten
fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 sostizm'in postlarından sonra cons'un postlarında bi dram var epey. "parasını da verelim, dert değil, yeter ki oynamasınlar abi :("
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ya aslında suç hem burakta hem değil de, yanına onu zorlayacak ikinci bir santrafor lazım. yedek ya da değil. bunun gibi adamlar motivasyonla çalışıyor. biriyle yarıştıracaksın ki, hırslansın. umut dediğin adam bunun kankası zaten. anca isyan çıkarırlar beraber. tabii ki yanlış olan bu, bu adamın karakterinin böyle olmaması gerekiyor, ama kezban türk futbolcusu işte. standart.
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 fizban said: sostizm'in postlarından sonra cons'un postlarında bi dram var epey. "parasını da verelim, dert değil, yeter ki oynamasınlar abi :(" abi herifler çabalıyo sabri aykut bilmemne ve aldıkları para normal aydınla sene başında imzaladığımızdada çok dokunmuştu bana lisanslı ürün almamaya yemin edip beddua etmiştim tuttu burağada aynı şekilde negatif enerji yolluyorum şu an kan akacak vahşi kan
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Cons said: abi aykut sabri problem değil burdisso zaten kiralık gidicek sabri o kadar kötü değil son zamanlar aykut desen oynamıyo zaten Aydın, G.Zan, Emreçolak, Chedjou, Ufuk, Balta, Salih, Eboye, Ceyhun, Hamit, Umut, Dany, Ambarat, Furkan, Engin, Yiğit, Sercan da mı problem değil? Nasıl eriteceksiniz bunca çöpü ve o kadar çok kontratı? Koray, Telles, Veysel, Bruma, Hayroviç, Ontiveririro bile riskliler çünkü sadece potansiyeller şu anda, daha belli değil ne olacakları. GSde Muslera, Melo, Selçuk, biraz Semih, yarım Yekta, yarım Burak, başka da adam yok, Drogba Şınayder zaten turistler gidecekler yaza. Sözün özü bu takımdan bi b.k olmaz, Mancini değil Morinyo gelse düzeltemez 1-2 seneye.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 cumhur indirim demiş? gerci cumhuriyetin spor servisi yani asdf
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 chedjou gayet iyi ilk 11 zan iyi yedek balta yedek solbek/stoper ceyhun dursun hamit zaten dursun ambarat 6+2 olursa dursun engin kesin gider zaten sercan, yiğitte gider telles, bruma, veyselin neyi potansiyel gayet iyi herifler ontivero kiralık gider bence, hayrovic koray dursun iyidir drogba gider sneijder kalır
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 "Tatar Ramazan" said: Aydın, G.Zan, Emreçolak, Chedjou, Ufuk, Balta, Salih, Eboye, Ceyhun, Hamit, Umut, Dany, Ambarat, Furkan, Engin, Yiğit, Sercan da mı problem değil? Nasıl eriteceksiniz bunca çöpü ve o kadar çok kontratı? Koray, Telles, Veysel, Bruma, Hayroviç, Ontiveririro bile riskliler çünkü sadece potansiyeller şu anda, daha belli değil ne olacakları. GSde Muslera, Melo, Selçuk, biraz Semih, yarım Yekta, yarım Burak, başka da adam yok, Drogba Şınayder zaten turistler gidecekler yaza. Sözün özü bu takımdan bi b.k olmaz, Mancini değil Morinyo gelse düzeltemez 1-2 seneye. özetle boldlar kalsın diğerleri gidebilir
Öne çıkan mesajlar