Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 ntv said: ABD’de 5 yaşında bir çocuk, Microsoft'un açığını yakaladı. küçük çocuk yazılım devinin övgüsünü kazandı. 5 yaşında Microsoft’un açığını buldu ABD, Kristoffer Von Hassel'i konuşuyor. 5 yaşındaki Hassel, yazılım devi Microsoft'un övgüsünü kazandı. Hassel, Microsoft'un popüler oyun servisi Xbox Live'ın açığını ortaya çıkardı. Hassel, babasının kayıtlı olduğu oyun servisine parolayı bilmediği halde ulaşabildi. Hassel, ''space'' yani boşluk tuşuna defalarca basarak parolaya gerek kalmadan hesaba erişmeyi başardı. Hassel'in keşfi sayesinde güvenlik açığını kapatan Microsoft, küçük çocuğu oyun servisine ücretsiz siz abonelikle ödüllendirdi. Ulan o kadar oyun oynuyonuz şu velet kadar olamadınız püü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 bedava oyun servisi vs otistik olmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 önemli olan açık bulmak değil, açığı kapamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 çocuk oyun açılmıyor diye space tuşuna deli gibi basıyor oyun açılıyor.microsoft da açık buldu diye babasının oyun oynamasın diye şifre vermediği çocuğa hesap veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 kaçınız bu haberi okuduktan sonra steam'de bunu denedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 bole sacma haber olurmu abı.. babası parental lock koymus demekkı, onada sifre olarak max karakter space basmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 http://www.10news.com/news/5-year-old-ocean-beach-exposes-microsoft-xbox-vulnerability burada videosu var, çok tatlı bi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 ben olsam kodu yazan eleman kimse direk işine son veririm. böyle saçma bi açık olur mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Çocuktan zeka fışkırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 buyuyunce prudent gibi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 imamizer said: ben olsam kodu yazan eleman kimse direk işine son veririm. böyle saçma bi açık olur mu lan?yok ben test edenleri kovarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Ben su an arkada nasi bi kod var da space karakterine cok kez basarak password check bypass edildi onu dusunuyorum. Insan olun da boyle seyleri blog postlariyla aciklayin be. Acaba diger karakterlerle de oluyor muydu? Olay space'de mi yoksa karakter sayisinda mi? Yoksa karakterlere cok hizli basilmasi yuzunden mi? CEVAP VER ALLAHSIZ MAYKROSOFT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 bilo31 nikinden dolayı http://www.hurriyet.com.tr/dunya/14696171.asp?gid=200 benim için en iyi haxxor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar