Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Payölçer konusu

BonePART

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Abi düzgün anlatılırsa gayet kabul edilebilir bir şey, biz de böyle zorunlu vs. diye direkt kabul edildi ama insanlar aylarca benimsemedi.

PETEĞİM KÖTÜ GÖZÜKECEK YAAAAAA diye ağlayanlar bile oldu. Benimsedikten sonra şuan kimsenin sesi çıkmıyor.

İlk 2-3 ay böyle emekli kadınlar sürekli kapı kapı dolaşıp, kahve içme bahanesiyle sistemi kötülediler. İSYAN EDELİM diyenler oldu. Annem bile gaza geldi. Ama harbi çok fazla geliyordu. Yani atıyorum ayda 18-190 verirken kışın 230-240 gelmeye başladı. Yönetime çıkıldı, firmalar arandı gelin sistem bozuk galiba bile denildi. Tabii ki hiçbirinden bir şey çıkmadı.

Ama işte bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Bilgili bir komşu çıktı anlattı böyle böyle kullanın, şöyle yapın diye falan millet uymaya başladı. O çok etkili oldu. Kapıcıya da iyi eğitim verildi o da adam gibi yakmaya başladı. Etkili oldu.

Taktır hacı, ama iyi bilgilendir milleti yoksa köylüler isyan ediyor...

Edit:

Bu arada peteğimin görüntüsü bozuyor yauuuvwww diye gezenlerin kafa yapısının nasıl aşağılık olduğunu göstermek için kendi peteğimin fotoğrafını çektim.

http://i.hizliresim.com/A2QjmQ.jpg

Yöneticiysen çok uğraşacaksın bunlarla yani sistemden ziyade insanlarla uğraşmaya hazır ol.

Demirdöküm radyatör falan kaç yıllık o bina yahu, yıkılmasın depremde. Gevur ölüsü gibidir onlar, hele biraz büyükleri.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Abi kanuni zorunluluk durumu var sanırsam her bina yatırmak zorunda diye bi durum var onu soruyorum ben. Yoksa fazla oy var yaptırmak isteyende ne kadar sallanabiliriz diye bakıyorum.

Peki uzmanı var maden soriyim perde arkasında kalması durumunda ya da petek arkasına yansıtıcı koymamız durumunda para artar mı ?

yok zorunluluk, madem soruyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

döküm radyatör iyi mi kötü mü ben karar veremedim abi.

yani gec ısınıp geç soğuması ne gibi bi artı getiriyo olabilir ki?

bizde de döküm petek var da bence tamamen hype olay.

Ani soğuma ve ani ısınma olmadığı için konforlu ısıtmayı sağlar döküm petek. Sıcaklık değişimlerini hissettirmez panel radyatörler gibi.

Ayrıca döküm peteklerin boyunu uzatabilirsin. Baktın yetmiyo 3 parça daha alıp ekletirsin, uzar petek. Panel radyatörlerde onu atıp uzununu alıcaksın ya da bi petek daha alıp monte ettiriceksin.

Ama görüntü ve bakımı problemlidir döküm peteklerin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...