Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half-Life 2 (spoiler)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de ilk kez buggyi alınca takıldım, herkes kalmış orada lol. Nasıl geçcez orayı?

edit: Turboyla lak diye geçiliyormuş hakkaten de turbo nedir ya buggyde, nos mu takmışlar aehaeh.
[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 26 Kasım 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
our benefactors da:
ilk asansörle çıkınca karşıda o enerji kürecikleri var.yukarı doğru giden.orda enerji duvarı var napacez[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
arada bana gri renk, garip sesler çıkaran toplar saldırıyor (!) böyle yuvarlana yuvarlana geliyorlar. bende gravity gunla tanıştırıyorum kendilerini, sonra da yüzmeyi öğretiyorum. çok şeker şeyler yaw, uçarken görmelisiniz:)
ama bu şerefsizler arabanın altına bi girdilermi çıkmıyolar yahu. yapıştı bi tanesi, atana kadar...
çok eğlenceli oyun be.[signature][hline]öss nubisi
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
prisondayız ve bize 3 torret verio gelen adamları gebertmemiz gerekio o bölümü geçmenin kısa yolu varmı.(tavsiye torret leri nereye koyiim fln).yarım saattir orayla uraşıom belkide 5-6 saat oynamaktan dır .bu arada su lar çok gerçekçi olmuş mükemmel.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
ReD_DoG, 27 Kasım 2004 22:12 tarihinde demiş ki:
prisondayız ve bize 3 torret verio gelen adamları gebertmemiz gerekio o bölümü geçmenin kısa yolu varmı.(tavsiye torret leri nereye koyiim fln).yarım saattir orayla uraşıom belkide 5-6 saat oynamaktan dır .bu arada su lar çok gerçekçi olmuş mükemmel.

turret'ların devrilmemesini istiyosan duvara daya yan şekilde. ya da eline alabilirsin turretı, sen gezdikçe o saldırır. ya da mesela turretları dizip sen saklan bi yere falan..
Mesaj tarihi:
turretleri $oyle dizin. ben 60hp ile falan kurtuldum

alin turretleri, hani sandigin icinde kur$un var o kisim, kutular var odada hatta, bulundugumuz bolumun ordasindaki 2 koridoru baglayan odaya gidin, 2 tanesini bi tarafa, bi tanesini diger tarafa koyun. ama sonuncusunu koymadan once odadaki kutulari kapilari kapatacak sekilde ayarlayin, turretlerinizi dusuremesin askerler, kutularla ugrassinlar once. kutularda tamamsa gidin son turret i alin getirin koyun, askerler gelmeye baslayacaktir, turretlerinize yardim edin, du$enin elinden tutun vs..[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye.
Mesaj tarihi:
said:
klavye, 28 Kasım 2004 03:47 tarihinde demiş ki:
turretleri $oyle dizin. ben 60hp ile falan kurtuldum

alin turretleri, hani sandigin icinde kur$un var o kisim, kutular var odada hatta, bulundugumuz bolumun ordasindaki 2 koridoru baglayan odaya gidin, 2 tanesini bi tarafa, bi tanesini diger tarafa koyun. ama sonuncusunu koymadan once odadaki kutulari kapilari kapatacak sekilde ayarlayin, turretlerinizi dusuremesin askerler, kutularla ugrassinlar once. kutularda tamamsa gidin son turret i alin getirin koyun, askerler gelmeye baslayacaktir, turretlerinize yardim edin, du$enin elinden tutun vs..

onları yapana kadar adamlar gelir bea[signature][hline]
Mesaj tarihi:
sonu deli guzel :)
ilk sonu izledigimde cidden agzim kulaklarimdaydi.. nassi hosuma gitmisti. sonra tabi tekrar tekrar konusmayi ezberleyene kadar izledim :)
Mesaj tarihi:
citadel bölümü resmen "aha biz böyle yaratıcıyız siz yapamıyorsunuz muhahaha" gibi bi bölüm olmuş.Bayıldım resmen =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
Bıshop, 28 Kasım 2004 21:26 tarihinde demiş ki:
bi türkce özet ceksene g-man konuşmalarını ;)

olmaz özet falan. çeviri de olmaz. hakaret olur. edebi eser resmen o sondaki g-man'in konuşması.

hatırladıım kadarıyla yaziim:

"time, dr. freeman?..
is it really that time again?
it seems as if you only just arrived. you've done a great deal in a small timespan. you've done so well infact that i've recieved some interesting offers for your services. ordinarily i wouldn't contemplate them, but these are extraordinary times.
i do apalogize for what must seem to you an arbitrary imposition, dr. freeman. i trust it will all make sense to you in the course of... well.. i'm really not at liberty to say.
in the meantime, this is where i get off.
*dumur*

(ezberlemişim lan izleye izleye)
edit: typo

[Bu mesaj mayfer tarafından 28 Kasım 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...