Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Post Count.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok burda barınıo işte
berk ondan yakınıo hehe[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
said:
-coLdwind-, 02 Ocak 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 02 Ocak 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
Boş boş mesaj atıp da 5k mesaj yapan birini barındırmazlar zaten burda.

ya varsa? iddiasına girelim mi? ;)

Benim daha 4200 falan =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

"I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Mesaj tarihi:
yok senden bahsetmedim. sen ayrı bir kategoridesin zaten. her topicte mesajını görüyorum. ilk ignore layacağım sen olursun herhalde eh.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
ya adam kaldırılsın ya da kaldırılmasın deyin sadece demiş.
kaldırılsın diyenler elma kaldırılmasın diyenler armut demiyomu?[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
said:
-coLdwind-, 02 Ocak 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
yok senden bahsetmedim. sen ayrı bir kategoridesin zaten. her topicte mesajını görüyorum. ilk ignore layacağım sen olursun herhalde eh.

Hadi len, WoW beklicem diye SWG oynamamış rezil SWG editörü seni =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

"I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Mesaj tarihi:
uykum geldi[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
hadi ya?

oyundan ss göstersem inanmaycaksın başka yerden çaldın diye, o yüzden masaüstümdeki kısayolun ss ini yollayayım sana inan diye. uyar mı? hehe

bu arada madalya diye aratırsak yeterince sonuç çıkıyor bence. daha önce konuşulmuş bir olay, tekrar konuşmak birşey getirmeyecek. ama madem fikir belirtmeliyiz illa, evet madalyalar toplu halde kaldırılsın.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 02 Ocak 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 02 Ocak 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
sam,arcane,bonepart ın bu baslıga atıcagı post lar degerlendirilmicek onlar takmış madalyalarını
tabi kalkmasın dicekler.
Onların görüşler degerledirilmicek.

hmm o zaman benim görüşüm değerlendirelecek oley :D
kalksın madalyalar :D

said:
W3r3wolf, 02 Ocak 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
Bonkraşır var mesela.

sensin bonkıraşır.. hayrat bışı ya ;)
zerglingler yer seni inşallah :-P

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Ocak 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fikir değiştirdim kalkmasın renk oluyor. herkese eşit sayıda konsun onun yerine.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 02 Ocak 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
fikir değiştirdim kalkmasın renk oluyor. herkese eşit sayıda konsun onun yerine.

*Penthesilea casts Fox's Cunning*

Bi umut...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
said:
arcane, 23 Nisan 2003 01:40 tarihinde demiş ki:
devil ve thor a katılıyorum :)
(devil in bahsettiği gruptan değilim o yüzden katılıyor değilim yani sadece mantıklı geldi..)

böyle uygulamalar bazılarının gereksiz yere mesaj atmasına neden oluyor
"post kasma" deniyordu eskiden
aynı olay yine olacak insanlar yine post kasacak

Clairvoyance budur.[signature][hline]Simply death...
Mesaj tarihi:
yok yani
sedyeden dusenler, annesi sigara ictigini ogrenenler, yuzeysel insan olanlar, biletleri tukenenler, eczaneden prezervatif alamayanlar ve birbirinden onemli sorunumuz ve sorunlu insanimiz gitti bi post countumuz mu kaldi? napsak ki?[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
Mesaj tarihi:
Bonziler istediği kadar post kassın altı üstü madalya alır ama sonuç olarak bonzi madalya alsa da bonzidir[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
kalkmasin bence ama soyle asassin gibi sorunlarini veya komik bulduklari bazi olaylari gulelim eglenelim diye bu forumlara yazi yazan insanlari goruslerinden dolayi suclayan ve bonzi olmayanlara bonzi muamelesi yapan bazi arkadaslarin madalyasini alalim.
  • Yeni Oluştur...