FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 3 aydır falan oynamıyorum oyunu, ranked manked hiçbi şey oynanmadı yeni sezonda. 47 skin 68 de champ var yanlış saymadıysam. 10 runepage var. 150tl herolar runeler skinlerin 3-5 tanesi beleş olanlardan ama yazdım yine de. skin listesi crimson akali unchained alistar almost-prom king amumu panda annie queen ashe definetely not blitzcrank apocalyptic brand resistance caitlyn jurassic cho'gath executioner mundo shadow evelynn frosted ezreal minuteman gangplank special forces gangplank sultan gangplank mafia graves alien invader heimerdinger commando jarvan iv warring kingdoms jarvan iv the mighty jax debonair jayce deep one kassadin mercenary katarina sandstorm katarina viridian kayle judgment kayle monarch kog'maw deep sea kog'maw prestigious leblanc candy cane miss fortune infernal nasus leopard nidalee bilgerat rumble surgeon shen hextech sion bandit sivir dryad soraka armor of the fifth age taric super teemo riot girl tristana buccaneer tristana highland tryndamere jack of hearts twisted fate gangster twitch primal udyr leprechaun veigar marquis vladimir avatarlar 2 de ward galiba acc hakkında vermediğim bilgi kalmadı dfshgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 50 TL vereyim ? + ismini koymuşsun sırf ıbınalığına Gidip bu linki verip senin accountı osurtabilirler dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 sonrada yok üye alımını kapattık yok o yok bu. anasını satim temizlersin kapatırsın temiz kalırız. karantinaya alınmış gibi olduk işte burada asudhasd laflarım op'a değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 hattok said: 50 TL vereyim ? + ismini koymuşsun sırf ıbınalığına Gidip bu linki verip senin accountı osurtabilirler dikkat et. hiçbişi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar