Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 http://www.geocities.com/yazicr/03/03.htmYukarıda çok güzel bir şekilde açıklanılmış..Bir daha C-p edip kirlilik yapmayayım dedim. Bir numaralı karakterim,hatta Her zaman "Kankardeşim" sayacağım karakterdir kendisi... Geçtiğimiz yıllar içerisinde,Doomsday adlı bir canavar ile karşılaşıp Metropolisi korumak uğruna canını vermiştir.. Cadmus Projesi,Jor-El,Kutuplardaki Yanlızlık kalesi,Kriptonite duyarlılığı,Fiziksel özellikleri-nasıl oldukları,Hızı ve gücü,Lex Luthor,Lois Lane,Jimmy Olsen,Smallville,İntikam Birliği,Köleliciler,Dünyadaki Baba ve Annesi ...Gibi konular hakkında merakı-sorusu bulunanlar varsa,yanıtlanıcaktır :P Huzur içinde Yat... ---- Buradada Bir adet "felsefik" tanıtım yapılmış..http://media.ankara.edu.tr/~erdogan/supermen.html ---- Smallville hakkında bir yazı:http://www.geocities.com/yazicr/16/16.htm[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele[Bu mesaj Halfmumi tarafından 25 November 2003 02:33 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Halfmumi tarafından 25 November 2003 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 spiderman döver bunu =P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 neyiyle? :P Ağıylamı? :] 1000 Derecelik bir lazer bakışı o spiderı ızgara eder.. Hem döfcek olsa bile,vurduğu yerde eli kırılır .. :P + Süpi Spiderden hızlıdır..Adam ışık hızında hareket edebiliyor,böcek hızında değil heh..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 yapma ya.. hade lazer dedin tamam güç dedin onada tamam ama hayvan içgüdüleri nerede refleks leri nerede ? haha .. abarmayalım :-) bu arada hulk mı döver süperman mı :D[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ehe Süpi tüm kahramanlardan üstündür :) Yaralanmaz... KRİPTONİT hariç hiç bişiy iplemez onu ;] Ayrıca Güneşe bile girebilir elleri terlemeden... Işık hızından hızlı derecede diğer yıldızlara geziye gider.. Ultrasonik sesleri duyar felam :] Yaralanmaması olayı bitirir Kingpin... Kriptonit getirirsende,güçlerini kullanamaz ama yaralanmaması devam eder..Bayıltırsın ama öldüremezsin ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hulk ta yaralanmıyor ki ?.. ayrıca elin kahramanını ilah yaptınız ya helal :)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 supime laf yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 1-2 resimcik[Bu mesaj Halfmumi tarafından 25 November 2003 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Bu supermeni hiç sevmem. Tamam çok güçlü felan. Hatta şu yukarda göğsünü gerip arkasına amerikan bayrağını almış pozuna hasta olacak kız tanımıyorum. Ama ne biliyim çok fazla suni geliyor. Adam gazeteci, bir sorun olduğunda gidiyor giysi değiştiriyor. Bu sırada da onu kimse görmüyor. Gene savaşırken Supermenin Clark Kent olduğunu kimse anlamıyor. Adam herkesi dövüyor dünyayı kurtarıyor. Peki bu adamın hiç iç çekişmesi olmaz mı? Yani mesela "ah bak adamı dövdüm hapse tıktım, ama ailesine para gönderemediği için ailesi benim yüzümden öldü" diyip depresyona girmez mi? İşte örümcek adamda bu olay var. çok daha gerçekçi bir kişilik. Çok kez işi bırakma sınırına kadar gelmiş, ama birkaç kişinin ona moral vermesiyle suçla savaşma görevine geri dönmüştür. Batman, Wolverine, Örümcek adam gibi kişileri severim. Batman ama Supermen gibi DC ürünü birşey olduğundan onun da hisleri yoktur. Wolverine hissiz birisi, ama onun kişiliği öyle diyip sıyırıyoruz. Örümcek ise tamamen normal birisi gibi davranıyor. ----------- ----------- Süpermen gücünü güneşten alır.. güneş olduğu sürece adama hiçbişi etki etmez. yaralanmaz. kurşundan hızlı. kuşlardan iyi uçabiliyor. zıplamasıyla gökdelenleri aşabiliyor. tek eliyle bir treni durdurabiliyor. Peki bu adamı nasıl haklıyorlar. Bak yukarda adam yaralanmış felan. Sanırım çok güçlü bir yaratık vardı. Ama bu adamı nasıl hakladı onu anlamadım. Daha sonra Supermen dirildi ve mavi renkli, istediği an bu enerji formuna geçebilen biri oldu.. Daha sonra yazarlar sıkıldı, ve Supermeni eski haline geri soktular..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ayrıca en iyi superman çizeri alex ross'tan bir tane daha resim:[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bi de:[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 supermen beni de cok seetmiyo. resmen aslinda abarti bi karakter. yani kelimenin tam anlamiyla 'super' men. hadi diyo ucuyo ufuruyo sciyo.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 çok hoş bölümleri var ama.. ama her deferinde kriptonittir zattır zottur yalan yani. favorim (Vertigodan çıkan özellikle) Batmandir DC içerisinde..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 yaaa bu nasi tip boyle asiri kasli buram buram erkeklik hormonnu fiskiriyor her yerinden[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 horaceın koyduğu son resmin ilki süper gerçekçi çizilmiş. onun üstündeki batman de çok gerçekçi[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Batman'i severim. Ama süpermenden nefret ederim neden bilmiyorum. Çok alaturka geliyor sanırım. Şahsen spider-man'in birnevi hastasıyımdır.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 peter parker kardeşim adam hasta olacaksın tabi =p sizin benim gibi insanların hayatını anlatıyor.. uzaydan gelme tiplerin hayatını değil ps:bu arada mumicim hulk ta yeşil bi nevi kriptonit ehe[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 [hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 December 2003 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 kim bu doomsday?[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Bonecrusher, 25 Kasım 2003 07:42 tarihinde demiş ki: Bu supermeni hiç sevmem. Tamam çok güçlü felan. Hatta şu yukarda göğsünü gerip arkasına amerikan bayrağını almış pozuna hasta olacak kız tanımıyorum. Ama ne biliyim çok fazla suni geliyor. Adam gazeteci, bir sorun olduğunda gidiyor giysi değiştiriyor. Bu sırada da onu kimse görmüyor. Gene savaşırken Supermenin Clark Kent olduğunu kimse anlamıyor. Adam herkesi dövüyor dünyayı kurtarıyor. Peki bu adamın hiç iç çekişmesi olmaz mı? Yani mesela "ah bak adamı dövdüm hapse tıktım, ama ailesine para gönderemediği için ailesi benim yüzümden öldü" diyip depresyona girmez mi? İşte örümcek adamda bu olay var. çok daha gerçekçi bir kişilik. Çok kez işi bırakma sınırına kadar gelmiş, ama birkaç kişinin ona moral vermesiyle suçla savaşma görevine geri dönmüştür. Batman, Wolverine, Örümcek adam gibi kişileri severim. Batman ama Supermen gibi DC ürünü birşey olduğundan onun da hisleri yoktur. Wolverine hissiz birisi, ama onun kişiliği öyle diyip sıyırıyoruz. Örümcek ise tamamen normal birisi gibi davranıyor. ----------- ----------- Süpermen gücünü güneşten alır.. güneş olduğu sürece adama hiçbişi etki etmez. yaralanmaz. kurşundan hızlı. kuşlardan iyi uçabiliyor. zıplamasıyla gökdelenleri aşabiliyor. tek eliyle bir treni durdurabiliyor. Peki bu adamı nasıl haklıyorlar. Bak yukarda adam yaralanmış felan. Sanırım çok güçlü bir yaratık vardı. Ama bu adamı nasıl hakladı onu anlamadım. Daha sonra Supermen dirildi ve mavi renkli, istediği an bu enerji formuna geçebilen biri oldu.. Daha sonra yazarlar sıkıldı, ve Supermeni eski haline geri soktular..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard bu söylediklerinle benide soğuttun süpermanden..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Superman doga ustu guclerı olan bırı fakat Batman oyle degıl ben super kahramanlar arasından en cok Batman'ı sewerım cunku sadece parayla ıslerını halledıyo we herhangı bır gucu yok bızım gıbı ınsan we DNA sı gayet normal[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 süpermenin trt de yayınlanan eski bölümlerinde uçmadan önce hop hop yukarı diye bağırırdı:) salyamız aka aka seyrederdik:)[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 smalvile diye dizisi varmış dvd setini gördüm.şimdi ona sulanıyorum:)[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Supermani sevmem. En basitinden insan değil :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: kender, 20 Aralık 2004 02:17 tarihinde demiş ki: smalvile diye dizisi varmış dvd setini gördüm.şimdi ona sulanıyorum:) walla bütün sezonlarını netten çekmiş bulunmaktayım kendi dvd mi yapacam nihoahaa :D Clark(tom welling) super lana(kristin kreuk) ayrı bi süper lex(micheal rossenbaum) zaten deli[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar