Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psikolojik Settings


Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

http://rpg.drivethrustuff.com/images/site_resources/drivethrurpg-logo-redesign-NowJoke.png
http://rpg.drivethrustuff.com/index.php

Baslik biraz sacma oldu ama psikokojide iceren bir settings ariyorum mesela bilgisayar oyunu Amnesia gibi ama daha fazla psikolojik oge olmali.

Drivethrustuff'ta biraz taradim ama nasil bir arama yapip ulasacagimi kestiremedim.

Birde Ruleset olarak ne iyi gider.

Help, peasants.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Soyle; oyunun temasina karismiyorum gerilim de olabilir korku da. Ama icinde karakterimizin psikokojisini de barindiran ve onlari yonetmemizi saglayan elementler olmali. Daha once buna benzer bir settings oynamistim karakter savastikca aklini kaybediyordu yine ona benzer ama daha derin islenmisi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce bir settings oynamıştım; orada karakterin mind health sıfırın altına düşünce gece terörü, şizofreni, paranoid, gece yürümeleri bir sürü alt psikolojik hastalığa yakalanıyordu ve türlü türlü etkileri vardı elbette modern-apocalypse setting idi.

Örneğin rest yaptığınızda karakter başka yerde ve saçma sapan bir şekilde uyanıyordu. Uykusunda yürümüş başına saçma sapan işler açmış. (masaüstü oyundan bahsediyorum)

Elbette daha derin işlenmişi vardır diye geldim. Karakterimizi serikatil-normal-deli üçgenin içinde kontrol etmeye çalıştığımız bir setting güzel olabilirdi.

Bu tarz Modern temalı varsa alabilirim Kutulu fazla fantastik, bilimkurguyu dozunda kullanan bir setting varsa satın alacağım en üstteki siteden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...