Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 http://rpg.drivethrustuff.com/images/site_resources/drivethrurpg-logo-redesign-NowJoke.png http://rpg.drivethrustuff.com/index.php Baslik biraz sacma oldu ama psikokojide iceren bir settings ariyorum mesela bilgisayar oyunu Amnesia gibi ama daha fazla psikolojik oge olmali. Drivethrustuff'ta biraz taradim ama nasil bir arama yapip ulasacagimi kestiremedim. Birde Ruleset olarak ne iyi gider. Help, peasants.
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Psikolojik derken daha az supernatural daha fazla zeka ve travel thru the mind mi? yoksa bildiğin gerilimmi? site: DriveThruRPG.com Experiencing Heavy Traffic We are experiencing heavy traffic volume, so please try again in a few hours. We apologize for the inconvenience.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Soyle; oyunun temasina karismiyorum gerilim de olabilir korku da. Ama icinde karakterimizin psikokojisini de barindiran ve onlari yonetmemizi saglayan elementler olmali. Daha once buna benzer bir settings oynamistim karakter savastikca aklini kaybediyordu yine ona benzer ama daha derin islenmisi.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Cthulhu oyunlarında insanity var, c/rpglerinin hepsinde akıl sağlığını korumak en önemli konu.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 world of darkness: resistleme şansın da olsa büyük durumlarda, humanity düşüşlerinde filan zar atılıyor. belli bir psikolojik hastalık gelebiliyor. humanity 1'i bulursa gg. karakter kağıdını teslim ediyorsun. bir de chutulu var işte. başka da vardır illa.
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Chtulu olur en iyide ben böyle daha psikolojik temalı gibi düşündüm, içinde etmen olsun sadece diyorsan cthulu tabikide.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Daha önce bir settings oynamıştım; orada karakterin mind health sıfırın altına düşünce gece terörü, şizofreni, paranoid, gece yürümeleri bir sürü alt psikolojik hastalığa yakalanıyordu ve türlü türlü etkileri vardı elbette modern-apocalypse setting idi. Örneğin rest yaptığınızda karakter başka yerde ve saçma sapan bir şekilde uyanıyordu. Uykusunda yürümüş başına saçma sapan işler açmış. (masaüstü oyundan bahsediyorum) Elbette daha derin işlenmişi vardır diye geldim. Karakterimizi serikatil-normal-deli üçgenin içinde kontrol etmeye çalıştığımız bir setting güzel olabilirdi. Bu tarz Modern temalı varsa alabilirim Kutulu fazla fantastik, bilimkurguyu dozunda kullanan bir setting varsa satın alacağım en üstteki siteden.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 world of darkness oynayacaksın. istediğin mental illness ı alabiliyorsun. oyun zaten rol yapma oyunu. senin hayal gucune baglı. izin veriyor da oyun. günümüzde geçer. istanbulda filan oynarsınız böyle.
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 hatta bi gidip bloodlines oyniyim ben ya.
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Little Fears Şu vardı baya güzel, bunun birde çocuk değilde yetişkine yakın versionu var ama dını hatırlayamadım. Bunuda bir kere izmirde oynama fırsatım oldu çok güzel gerilebiliyor insan.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 world of darkness çok basit bi setting yane harry potter ne kadar fantasyse o kadar occult WoD ağır bişi istiyosan daha bilinmeyen şelere inmek lazım mesela cthulhunun oynu başlangıç olabilir korku öğeli felan nephilim diye bişi vardı sanırsam doğru mu hatırlıyorum aceba
Öne çıkan mesajlar