Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 sırf reyting kazanması için şu Semra teyzeyi felan yayınlamamaları nasıl bir zihniyettir bu ya cehaletten kopmuş oğlunun başını bağlamak için yarışmaya gelmiş birdenbire reyting rekorları kırıyor ya patladım artık ben bunu anlamıyorum ve daha bunun gibi aptal saptal konusu olmayan diziler war ya yeter ya bu nedir böyle ya niye gelinim olurmusun'un final gecesi kimse avrupa birliği görüşmesini izlemedi??? işte semra teyze ve bunu insanların beyinlerini yıkayan televizyonu sanatsal yönde değilde bir ticaret aracı olarak kullanan bu zihniyetler yüzünden ya öfffffffffff bu nedir ya bizene evde kalmış adamlardan kadınlardan ya... AH ATATÜRK sen bütün türkiyenin semra teyze gibi gereksiz birinden konuşulmasını isteriydin ha.. ya insanlara bakıyorumda acıyorum türkiyenin son durumunu ilerdeki halini veya gelecekle ilgili planlarını yapacaklarına yada televizyonlar insanlara yaralı bişey yayınlasalar ne olur ya ben boş ekran bile izlemeye raazıyım yeterki böyle şeyler yayınlamasınlar ühühühühühü[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 haklısın. Gercekten cok boş[signature][hline]öttürürüm
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ben seviyorum kendisini.. İSTANBULDAN ÇIKINCA EDİRNEDEN NEYYYYİİİN GÖRÜNECEĞİNİ SEN BİLİYOSUN..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ben Sinem ciyim :D Böle Böle Dedin Dedim Demedin Mi Dedim ??? ahsudsahd :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yada sorunlarımızın çağresi o da olbilir türkiyeyi semra teyze kurtaracak bunca işsize semra teyze iş bulacak tek çaremiz semra zeyze ondan başka çağremiz yok söylesin ata bizi ab yede sokar değilmi?????[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Sana hitap eden kanalları ve programları seyretmeyi dene. İlgi alanına ve hoşuna gitmeyen programları takip etmemeyi tercih et. Hem sen sinirlenmezsin, hem de insanların istedikleri şeyi izleme özgürlüklerine saygı duymuş olursun.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: riglous, 02 Ocak 2005 00:54 tarihinde demiş ki: Sana hitap eden kanalları ve programları seyretmeyi dene. İlgi alanına ve hoşuna gitmeyen programları takip etmemeyi tercih et. Hem sen sinirlenmezsin, hem de insanların istedikleri şeyi izleme özgürlüklerine saygı duymuş olursun. ya benim derdim benim izleyip izlememem değil insanların... ya. anlamıyorum bütün programlara çıktı her kanalda o var ama kaç kere öss birincisi(sadece örnek) felan bir programa çıktı işte ben bu zihniyeti anlamıyorum[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Valla ben oya başarın yaptıgı tiplemeye bayılıyorum : Ata yala :) (köpek gibi maşşallah) Bu programlar zaten işi gücü olmayanev kadınları falan için yapılıyo amaç onlar sabahta vardı haberi bugün özel seçimlerle farkılı insanalrı topluyolar bi eve seyredin durun işte[signature][hline]:))) !!! ........................
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 semra hanım bi program fln suncak diyolar bi ara kıllandım ben bakalım nolcak...Herseyden once bi Allah korusun demek lasım...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Narstil, 02 Ocak 2005 01:00 tarihinde demiş ki: Valla ben oya başarın yaptıgı tiplemeye bayılıyorum : Ata yala :) (köpek gibi maşşallah) Bu programlar zaten işi gücü olmayanev kadınları falan için yapılıyo amaç onlar sabahta vardı haberi bugün özel seçimlerle farkılı insanalrı topluyolar bi eve seyredin durun işte ya ilk başta öyleydi ama şimdi Bush bile onu konuşuyor[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Allah topunun cezasini versin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bir insan bu kadar mı kendini beğenmiş okadar mı oyuncu olur hala inanabilmiş değilim ama doğru böyle bir dünyada yaşıyoruz.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator!
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Evet kurtulacağız cevap imzamda[signature][hline]SEMRA TEYZEYİ KESELİM ASALIM ZEHİRLEYELİM DOMUZ BAĞI UYGULAYALIM!!!!!!!!!!!
riglous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 insanları zorla entellektüel olmaya zorlamayazsın ki ama? dayatmayla insanlar bir yere gelmiyo. üstelik güzel yurdumda birileri dayatmaya kalkınca, inadına ters gidiyo insanlar.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya bide rol yapmıyorum diyor ona uyuz oluyorum[signature][hline]For you...
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 kahrolsun realite şov furyası ![signature][hline]Word Up!
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 İşte ben 1 aya kalmaz bunu yapacam!!!!!!![signature][hline]SEMRA TEYZEYİ KESELİM ASALIM ZEHİRLEYELİM DOMUZ BAĞI UYGULAYALIM!!!!!!!!!!! [Bu mesaj Gwindon tarafından 02 Ocak 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 evet ya çok boş bişey gerçekten böyle şeyler yayınlıyarak ülkemizi geriye götürüyor bu insanlar onun yerine şöyle güzel bir belgesel yada tarihle ilgili birşeyler yayınlıyabilirler[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bitek milletimi pöh.. kendileride sınırları zorluyo!! grrrrrrrrrr[signature][hline]SEMRA TEYZEYİ KESELİM ASALIM ZEHİRLEYELİM DOMUZ BAĞI UYGULAYALIM!!!!!!!!!!!
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 daldan dala daldan dala.aşıkım :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 semra falan diye konuşma onun hakkında.. büyük o senden.. ayrıca rol falan yapmıyo..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 molotof atalım kafasına[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ne kasıyonuz, telezyonu kapatın. ya da cnn, ntv, cnbc-e yi kaydetip diğer kanalları silin olsun bitsin.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 o kadını çok yanlış anlamışsın gwindon.. sdfg[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
SemraTeyze Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Beni Molotofla öldüremezsiniiiiiiz[signature][hline]Korkmayın ben Gwindon
Öne çıkan mesajlar