stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Kimseye giren bir şey yok, sen çıkartıyorsun girmeyi çıkmayı. Niye illa birilerine bir şey girsin. Kesmesi gereken sensiz. Bizde diyoruz isteyen istediği yerden alır. Adamın %99 positive feedback olması ürünün outlet olmayacağı anlamına gelmiyor. Ürün sorunsuzdur ama misal fabrika çıkışı hatalıdır. Amazon ücretsiz shipping ile geri alır yenisini ücretsiz kapına yollar. Daha ilk mesajdan anlamsızca kütük vuracak bir şey yok ortada. Adam 500tl yazmış olsa ok. O zaman bile gider pm atarsın kardeş böyle böyle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 114.87 dolar da şu anın kuruyla 245 lira ediyor artı olarak 3 tane alsa vergisini ödemeden gümrükten geçiremez. yani outlet olayını geçtim ama kutusuz falan olması da bi eksi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 kültürüm arttı şu topicde şipinkler mipinkler fidbekler baya şey öğrendim mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 arkadaş 250'ye aldı bu indirimden 20 gün sonra geldi bozuk çıktı. adam geri aldı ama geri dönüşü ve iade süreci ile birlikte parayı 40 gün sonra geri aldı totalde. sağlam çıksa bile 20 gün bekleme işi bile sıkıntı bence. getiren adam da babasının hayrına getirmiyor sonuçta riske girip. 300 tl bu şartlarda makul bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Ya o adam zaten outlet ürün satıyor çok belli. Paketsiz gelen ürünler yazmış zaten ayrıca adamın dükkanı zaten "outletmp3" Buradan topladığı ürünleri satışa koymuş. 50tl için outlet alınır mı hiç http://www.logitech.com/en-us/special-offers/closeout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Todes ne kasmış ya. Abi şu ülkede egoyu bitirdiğimiz gün, muz cumhuriyeti yıkılır yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 aynen ya benim müdür yazıyor dedim içimden.adamda ego patlaması tavan yaptı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ürün satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar