KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Şu an Azumanga Daioh seyrediyorum :) Bu tarz bişi daha önce hiç seyretmemiştim... Seyretmediyseniz hemen bulun arkadaşlar, gülmeye başlayın... Seyredenler varsa da yorumlarınızı alayım ama n'olur sonunu sölemeyin :D[signature][hline]:) pati izi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 seinfeld deki gibi espriler mi var simdi bu animede? yoksa sadece komik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Seinfeld gibi konusu hiçbirşey olan anime demiştim... Seinfeld'le benzer yani hiçbir konusunun olmaması...[signature][hline]İMZAM: :) pati izi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 seinfeld izlenmesinin nedeni konusunun olmaması mı, yoksa esprileri mi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Fii tarihinden bumplıyorum :> Portakal Yolundaki aslanlar Azumanga Daioh çevirisine de başlamışlar. Konusuz, mantıksız, slice of life komedide açık ara birinci Azumangayı artık izlememeniz için sebep kalmadı :> İndirin, izleyin ve çevirenleri destekleyini, devamı gelsin :> Edit : Biraz bilgi veriyim dedim anime hakkında. Dizimizin bir konusu yok. 6-7 tane lise kızının gayet normal okul hayatlarını gösteriyor. Dizide romantizm, drama veya herhangi başka birşey yok, sadece komedi :> 26 bölüm kızların 3 senelik lise hayatını kapsıyor. Genel olarak biraz anime ve Japon kültürü altyapısı istiyor. (Genshiken izleyen AD hayli hayli izler). İlk bölüm sizi aldatmasın, gayet sıradan ve sıkıcı gelebilir çünkü tanıştırma bölümü :> İkiden itibaren koparmaya başlıyor. Osaka ya özellikle dikkat edin, hastası olucaksınız http://www.portakalyolu.com/dosya-ambari/download-document/27-azumanga-daioh-turkce-1.-bolum-miss-yukari.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Aynı bölümde bisiklet özlemi çekerken,akabininde çıplak kadının çömelince ne kadar itici göründüğü üzerine 10 dk sohbet ediliyorsa.Seinfeld tarzı konusuz olabilir evet =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Hayate no Gotoku var konusuz komedi onu da izleyin fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Hayatede metaplot var, hatta abuk subukta olsa bölümlerin de konusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Vallahi bazı bölümleri çok güldürürken bazı bölümleri fast forward yaptığım bir animedir Azumanga. Çok da beyendiğimi söyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 2. bölüme hasta oldum süper tespitler var xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 4. Bölümde Osaka'nın "woah ! American ! There is an American among us!" ile başlayan sahnesini rahat 50+ kere izlemişimdir ve hala gülerim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 2. Bölüm çevirilmiş http://www.portakalyolu.com/dosya-ambari/download-document/33-azumanga-daioh-turkce-2.-bolum-osaka-nin-gunu.html Burdan itibaren komedi overdose :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 3. Bölümde gelmiş, baya da oluyor. Efsane bölüm yaklaşıyor :> http://www.portakalyolu.com/dosya-ambari/download-document/37-azumanga-daioh-turkce-3.-bolum-nyamko.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ssj4songoku said: Vallahi bazı bölümleri çok güldürürken bazı bölümleri fast forward yaptığım bir animedir Azumanga. Çok da beyendiğimi söyleyemem. şunun aynısını söyleyeceğim de (ff yapmıyorum hiçbir zaman ama yapasım geldi bazen, osaka sahnelerinde hepsi de) şu osaka'nın nesi beğenildi cidden şu seride tek düşündüren kısım bu oldu. anidb'de de yere göğe koyamamışlar, 9 skoru şaka gibi. nedenini soruyorum cevap veren yok. var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 because wakamoto http://www.youtube.com/watch?v=UucITQR0SrQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 e çiyoçiçi'nin puanı 6 filandı. o 9 olsa lafım olmaz. demek ki o değil sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 osaka > castin geriye kalanının toplamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bir çiyotoosan bin osaka'yı yokeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar