Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seçimlerde Hile varmı ?(ANKET)

mawiman

Öne çıkan mesajlar

Genel seyiri değiştirebilecek bir hile olduğuna inanmıyorum ancak partilerin birbirlerine 2-3 ve daha az puan kadar yakın olduğu yerlerdeki sonuçlara da hiç güvenmiyorum.

Özellikle Ankara'da kesin bir şey dönüyor.

meraklısına http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_presidential_election_in_Florida,_2000
Sosyal ağlarda paylaş

her semtte %0.10 luk oynama yapsalar 10 semtte oynama olsa %1.1 yapar. güvenmiyorum kardeşim ben bu heriflere. seçimlerine de inanmıyorum. dün o boş oy pusulalarına akp ye basan kadının videosunda duran sandık temsilcileri elemanların tiplerini gördük. karşısına 35 tane barzoyu koysan abi tamam ya diyipte hiçbişeye sesini çıkarmıcak modeller yani. o yüzden o dönen orda her partinin temsilcisi var her bilmemnenin müşahiti mücahiti bombacısı ibda-c si falan yemez birader.
Sosyal ağlarda paylaş

chp'yi hiç anlamıyorum.
hdp yüzde 2 oy alacağı seçimde bile fellik fellik müşahit arıyordu. gönüllü olur, parayla olur sağlam bir sistem kurun, her sandıkta 2-3 görevli bulundurun. her bir oyun doğru düzgün girildiğinden emin olun. irtibatı kaybetmeden denetleyin. hileye karşı müdahele timi kurun. hileyi bildirmek için medya timi kurun. tembelliklerinden, aymazlıklarından hala ıslak imzalı tutanak arıyoruz haberleri dolaşıyor. böyle bir durumda hile varsa hileyi bile kanıtlayamaz ki. yüzde 30'a yakın oyun var. yıllardır chp bu oy oranlarına ilk defa yaklaşıyor, biraz daha çalışsan iktidar alternatifi bile olabilirsin ama hala el yordamıyla işleri yürütüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu boş pusulaya oy basıp yakalanan meşhur kadını anlamak mümkün değil mesala.

Bunlar ya çok önceden beri bu işi yapıyorlar ve tecrübeliler yada bir yerden talimat geliyor yapıyorlar. Ulan sandık görevlisi olsam, beni yalnız başıma bıraksalar bile cesaret edemem onlara chp basmaya. Düşünürüm yakalanırsam ergenekoncu diye kıçımı keserler.
Sosyal ağlarda paylaş

normal bir cumhurbaşkanının seçimler sayılırken onlarca yerde elektrik kesilmesinde bir art niyet olduğunu vurgulayarak derhal seçimleri geçersiz sayması, aynı zamanda elektrik kesintisine dair direkt bir soruşturma açtırması gerekirdi. tek bu sebebin yetmesi gerekirken, tutanaklar vs. farklı çıkıyor, ysk nın ne bok yediği belli değil, onlarca hile delili dolaşıyor, devletin hiçbir kurumundan çıt çıkmıyor. allahın olmadığına bu şerefsizlerin çarpılmamasından daha büyük bir kanıt olamaz herhalde.

umarım ankara yı hakkımız olan sekilde alırız, ancak ne yaparsak yapalım bu adamlar tırnaklarıyla tutundukları iktidarı daha uzun bir süre bırakmayacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

[video]https://www.facebook.com/photo.php?v=633578160030092?feature=oembed" width="459">

bu ne lan böyle.
ben kaç km yol yaptım oy vermek için, oyumu aaa bu akp diye kapatabilirler.
başlarım kapalı oylamasına.
açık açık kimlik numaramızla elektronik oy kullanalım.
kimsenin oyunu kimse çalamasın.
millet zaten kullandığı oydan utanıyorsa hiç kullanmasın.
böyle iş mi olur lan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...