Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Çok sinir bozucu anasını satayım, bırakmıyor adamlar. Sıkıntı şu, geçeceğim yere bildirmem lazım ne zaman başlayacağımı. 6 hafta ihbarım var burada, ama ne zaman cıkaracakları bellı degıl. Nedir kanuni hakkım abiler? sölemiorlar ne zaman cıkacagımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 6 haftaysa 6 haftadır neyin derdindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 6 hafta sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 işten çıkacağını önceden bildirmen gerekiyor olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 3 haftaya cıkartırsa, eğer 6 hafta diye diğer şirkete söylersem 3 hafta maaş alamıcam derdim bu. Bu arada istifa dilekçemi mail attım yeterli olur dımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 6 hafta süren varsa 6 hafta sonra diceksin, 3 hafta sonra çıkarırsa kalan 3 haftayı eski iş yerin ödemek zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 yeterli olmaz erken gidersin ben geldim diye başlatırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 o tarafla anlasaytım o zaman allah belasını versın bunların ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 sen ne zaman istifa etmek istiyorsun 6 hafta çalışcaksan yazarsıno tarihi istifa etcem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Elektronik posta ile olmaz adamlar kötü niyetliyse. Git noter ile yolla bunlar iş çıkartır diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 tamam dur o hatayı duzeltıcem sımdı oncekı tarıhlı dılekce yazıcam. abi ne zor ya cıkmak, cıksan olay kovulsan olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 ya ihbarı doldurmadıgım takdırde cezası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 maddi tazminat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 bilmiyorum da süre x maaş/20 tır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 dilekçe vermeyip direk gelmesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 abi dilekceni ver bi imzalasinida kendine aliyorsun noter olayida vardi sanirim google yardimci olur ondan sonda calisma yilina gore iste ayri tarihini yazmis lluyorsun dilekcene Gg tutatamaz o tarihten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 ya taam da 6 hafta nedir aga zaten calıstıgım ıs bıttı resmen kıllıgına tutuyorlar benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 yıllık izin ücretini kıdem tazminatını vs almıcak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Suark said: ya taam da 6 hafta nedir aga zaten calıstıgım ıs bıttı resmen kıllıgına tutuyorlar benı Ver 6 haftanin paradini cik direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 kıdem tazminatım yok zaten yıllık iznim 6 gün umrumda degıl abı vermesın bısey ceketımı alıp cıkayım ıstıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 nasıl bı sacmalıktır abı bu yanı sıçtığımın kanunu. Çalışmak istemediğin yerde zorla tutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 tam tersini dusun abi iste Onlar kovsa seni parada vermese surede vermese tamam patronlar tu kaka ama yapvak birsey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 6 gun iznin varsa düşür ihbar süresinden işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 ben benzer durumu bir arkadaşımda gördüm. notere gidip onaylı istifa dilekçesi postalatman gerekiyor adamlara yasal süreci açık açık başlatmış oluyorsun o şekilde. adamlar kabul etmek zorunda kalıyorlar. istifa dilekçesi senin belirlediğin birşey. sen istersen çıkarsın adamlar belirlemiyor onu. he bir sorun var: izin tazminat vs. hiç bir alacağım yoktur gibisinden bir yazı yazman gerekebiliyor bazen. içerden alacağım var dersen bunu da belirtebilirsin tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar