Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CD Key is already registered ?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşım 4 ay kadar önce bir SWG getirtti avaturkten ve oyunu kablonet bağlatana kadar hiç açmamıştı ... Dün kablonet bağlandı ve o da direkt oyunu kurarak bir account almak için subscribe a girdiğinde CD Key'inin daha önceden kullanılmış olduğu mesajını aldı .
Bunun Çözümünü Avaturk mu ustlenecek yoksa SOE mi ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Mesaj tarihi:
Ayni sorun bi arkadasimin da basina geldi customer service araciligi ile yeni bi cd key aldi.. Avaturkun yapabilecegi bisi yok sorun onlardan kaynaklanmiyo cunku..[signature][hline] -VA-
Mesaj tarihi:
ayni sey benim basimada geldi avaturke geri verdim yeni paket aldim ama o ara avaturkun yetkili saticisi durumundaydik :) oyle bi avantajim wardi ... eheh[signature][hline]swg-eclipse-Uthmatar / Master id
Nebula - Daywalker Uthmatar

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Mesaj tarihi:
aynı sey su anda benim basıma da geldi.. fakat ben oyunu 2 gun kadar once aldım ve bu sorun ortaya cıkınca alsan int. le irtibata gectim ve oyunu onlara kargoyla yolladım 3 gun icinde geri yollayacaklarmıs.
Mesaj tarihi:
bu olay benim arkımın başıma gelmişti, cd yi aldi register isini ben halledecektim, nese kulanıcı adını filan aldım, cd-key e sira gelince bu kayıtlı bir cd-key kullanamassınız dedi :( tabi accountun sorumlulugu bana ait oldugu için kendimi çok kötü hissettim, gidip nerdeyse yeni cd alacaktım arka :) Nese sonra aklıma live support geldi, chat e girdim ve ordan bi yetkili ile konustum böle böle oldu diye, bana cd yi nezaman ve nerden aldigimi filan sordu herseyi yazdım ve 5inci dk ! live support bana yeni cd-key verdi ve arkın accountunu açtık. Belki sizde bu yolla geri alaiblirsiniz...
Mesaj tarihi:
Oyunu avatürkten aldıysan,önce orayla görüşmelisin. Yardımcı olmak zorundalar. Sorun çıkarırlarsa ozaman yeni key alma imkanın var soe'nin müşteri hizmetlerinden ama bununla ilgilenmesi gereken oyunu edindiğin yer. Sen değilsin..

[Bu mesaj Twilight tarafından 01 Ocak 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...