Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CD Key is already registered ?!

Stalkerx

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşım 4 ay kadar önce bir SWG getirtti avaturkten ve oyunu kablonet bağlatana kadar hiç açmamıştı ... Dün kablonet bağlandı ve o da direkt oyunu kurarak bir account almak için subscribe a girdiğinde CD Key'inin daha önceden kullanılmış olduğu mesajını aldı .
Bunun Çözümünü Avaturk mu ustlenecek yoksa SOE mi ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay benim arkımın başıma gelmişti, cd yi aldi register isini ben halledecektim, nese kulanıcı adını filan aldım, cd-key e sira gelince bu kayıtlı bir cd-key kullanamassınız dedi :( tabi accountun sorumlulugu bana ait oldugu için kendimi çok kötü hissettim, gidip nerdeyse yeni cd alacaktım arka :) Nese sonra aklıma live support geldi, chat e girdim ve ordan bi yetkili ile konustum böle böle oldu diye, bana cd yi nezaman ve nerden aldigimi filan sordu herseyi yazdım ve 5inci dk ! live support bana yeni cd-key verdi ve arkın accountunu açtık. Belki sizde bu yolla geri alaiblirsiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu avatürkten aldıysan,önce orayla görüşmelisin. Yardımcı olmak zorundalar. Sorun çıkarırlarsa ozaman yeni key alma imkanın var soe'nin müşteri hizmetlerinden ama bununla ilgilenmesi gereken oyunu edindiğin yer. Sen değilsin..

[Bu mesaj Twilight tarafından 01 Ocak 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

SOE ile konuşup bir arkadaşın yaptığı gibi anında halledebilirdin.

Neyse, 2. defa o kutuyu açmanın zevkini yaşayacaksın diyip avutalım seni =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

"I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...