Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Littlebig Adventure

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar kardeşim tuturdu sunun cheatlerini bul diye
avault.com ve megagames.com u aradım bulamadım dahada aklıma gelmedi bi yer..
varsa bildiginiz güzel bir cheat sitesi verinde kurtuluyim su ufaklıgın ceneden :) umut dolu gozlerle bakıyo bana[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Mesaj tarihi:
aaa güzel oyundur LBA niye hileye ihtiyeç duyuyosunuz ki sorun bana söyliyim. ama illede hile yapacam diye tutturduysan Dlh.net'e bak dicem ama hile yapmadan oynamak en iyisi. hele adventure oyunlarında.[hline]It's now or never,
Come hold me tight
Kiss me my darling,
Be mine tonight
Tomorrow will be too late,
It's now or never
My love won't wait.
Elvis Presley

Mesaj tarihi:
Oy oy oy, en sevdiğim oyunlar arasındadır kendileri. Hile yapmayı aklımının ucundan bile getirmemiştim oynarken.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
Eğer LBA 2 ise menüye girip full yaz mana ve canın ve yoncaların doluyo..
Bu arada hayret o oyun unutuldu sanırdım. Bence dünyanın en güzel oyunu.
Mesaj tarihi:
Bu arada aranızda o kadar güzel hikayesi olan bi oyun gören varmı? Oyuna o kadar kaptırıyorsunuz kendinizi. Hiç sıkılmadan 20 kere falan bitirdim. Ortalardan başladıklarımı dahil edersek 50 abartısız. AYYYYYYYYYYYY CANIM ÇEKTİİİİ!!!!
Mesaj tarihi:
Abi senin icq yu alırım ben sthilarion dan konusuruz yolllarım
psx de var pc de var ikiside yollarım..
konusuruz..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Mesaj tarihi:
Magic ball rullz....
En korkulası düşman ise güdümlü füze atan ve değdiği anda indiren beyaz mavi filler.Süper oyun[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage
Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457
Any PvP..........
Mesaj tarihi:
ahh ah o oyunda zevkten 4 köşe olmuştum be...arabayı alınca tüftüfü alınca falan süper eğlenmiştim..sosis adamların gezegeni falan vardı çok güzel oyundu...böyle bir oyun 100 yılda bir gelir.[hline]Serve no one but Bane
Mesaj tarihi:
twinsun go to the downtown pharmecy, the dino fly is very sick diyordu kadın başta az mı oynamıştım unuturmuyum be beynime kazındı...alt tuşuyla mı ne kutulardan paso bişiler çıkartıyoduk hatta sosis adamların gezegeninde böle uçan bi alet vardı onun iskelesinde bi varilin üstünden paso o yeşil canlardan topluyoduk offf of kahretsin kim hatırlattı ya cd yi bulun bana!!![hline]Serve no one but Bane
Mesaj tarihi:
asıl sosislerle dövüşmek çok zevkli oluyodu her vuruşumuzda voink voink diye sesler çıkıyodu:)[hline]It's now or never,
Come hold me tight
Kiss me my darling,
Be mine tonight
Tomorrow will be too late,
It's now or never
My love won't wait.
Elvis Presley
Mesaj tarihi:
www.fookes.clara.net te olabilir.Bi bak derim.

Bide adventure oyununda hile yapmadan oynasan daha eğlenceli olur özellikle LBA'da.

Pek hatırlamıorum ama bi çocuğu rahasız ediodum abisi fln gelip dövüodu çok komediydi ya :D
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
hayatımda en çok zevk alaram oynadıgım oyundur belkide.eski konuları araştırırken rastladım ve geç te olsa yorum yapmadan duramadım.Aşşağı yukarı aynı dönemlere rastlayan,deadly games,heroes 2,c&c,warcraft 2 vs.. ne güzel günlerdi.
Mesaj tarihi:
of çok güzel oyundur, ikisini de bitirmiştim :) uzaylıların üslerine falan giriyorduk yuvarlak köpekleri felam vardı eheh.

her ikiside arşivde duruyor hala.

Xp de çalışır mı ki acaba?[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
  • Yeni Oluştur...