Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 arkadaslar kardeşim tuturdu sunun cheatlerini bul diye avault.com ve megagames.com u aradım bulamadım dahada aklıma gelmedi bi yer.. varsa bildiginiz güzel bir cheat sitesi verinde kurtuluyim su ufaklıgın ceneden :) umut dolu gozlerle bakıyo bana[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 aaa güzel oyundur LBA niye hileye ihtiyeç duyuyosunuz ki sorun bana söyliyim. ama illede hile yapacam diye tutturduysan Dlh.net'e bak dicem ama hile yapmadan oynamak en iyisi. hele adventure oyunlarında.[hline]It's now or never, Come hold me tight Kiss me my darling, Be mine tonight Tomorrow will be too late, It's now or never My love won't wait. Elvis Presley
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Oy oy oy, en sevdiğim oyunlar arasındadır kendileri. Hile yapmayı aklımının ucundan bile getirmemiştim oynarken.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 çok güzel oyundu walla[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 çok güzel oyundu walla www.happsurfer.com tıkla a bak[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 nerden indirebilirs bunu ve ikincisini bilen warmı?[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bende vardı ama tarih oldu 2.cisi acayip süperdi ya :)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Eğer LBA 2 ise menüye girip full yaz mana ve canın ve yoncaların doluyo.. Bu arada hayret o oyun unutuldu sanırdım. Bence dünyanın en güzel oyunu.
Conlan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Bu arada aranızda o kadar güzel hikayesi olan bi oyun gören varmı? Oyuna o kadar kaptırıyorsunuz kendinizi. Hiç sıkılmadan 20 kere falan bitirdim. Ortalardan başladıklarımı dahil edersek 50 abartısız. AYYYYYYYYYYYY CANIM ÇEKTİİİİ!!!!
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 valla ne yalan soliyim gorunce heveslenmedim desem yalan olur Eternal cdye kopyalayip kargoyla yollyabilme ihtimalin varmi
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Abi senin icq yu alırım ben sthilarion dan konusuruz yolllarım psx de var pc de var ikiside yollarım.. konusuruz..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Magic ball rullz.... En korkulası düşman ise güdümlü füze atan ve değdiği anda indiren beyaz mavi filler.Süper oyun[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP..........
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ahh ah o oyunda zevkten 4 köşe olmuştum be...arabayı alınca tüftüfü alınca falan süper eğlenmiştim..sosis adamların gezegeni falan vardı çok güzel oyundu...böyle bir oyun 100 yılda bir gelir.[hline]Serve no one but Bane
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 twinsun go to the downtown pharmecy, the dino fly is very sick diyordu kadın başta az mı oynamıştım unuturmuyum be beynime kazındı...alt tuşuyla mı ne kutulardan paso bişiler çıkartıyoduk hatta sosis adamların gezegeninde böle uçan bi alet vardı onun iskelesinde bi varilin üstünden paso o yeşil canlardan topluyoduk offf of kahretsin kim hatırlattı ya cd yi bulun bana!!![hline]Serve no one but Bane
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 asıl sosislerle dövüşmek çok zevkli oluyodu her vuruşumuzda voink voink diye sesler çıkıyodu:)[hline]It's now or never, Come hold me tight Kiss me my darling, Be mine tonight Tomorrow will be too late, It's now or never My love won't wait. Elvis Presley
Askinos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 www.fookes.clara.net te olabilir.Bi bak derim. Bide adventure oyununda hile yapmadan oynasan daha eğlenceli olur özellikle LBA'da. Pek hatırlamıorum ama bi çocuğu rahasız ediodum abisi fln gelip dövüodu çok komediydi ya :D
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hayatımda en çok zevk alaram oynadıgım oyundur belkide.eski konuları araştırırken rastladım ve geç te olsa yorum yapmadan duramadım.Aşşağı yukarı aynı dönemlere rastlayan,deadly games,heroes 2,c&c,warcraft 2 vs.. ne güzel günlerdi.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 yapımcılar, sözüm size: twinsen ı bi daha görme zamanı geldi de geçiyor[signature][hline]Word Up!
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 heh güya LBA'in yeni oyunu yapılıyordu...Önce othranx görüp haber vermişti de maillistine üye olmuştum ama iptal oldu herhalde.[signature][hline]Son K[/u]ez...
Norak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 of çok güzel oyundur, ikisini de bitirmiştim :) uzaylıların üslerine falan giriyorduk yuvarlak köpekleri felam vardı eheh. her ikiside arşivde duruyor hala. Xp de çalışır mı ki acaba?[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Öne çıkan mesajlar