cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 o an'a şahit olmak için bekliyoruz. küllerinden doğan 4850! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 4850 fırından güzel çıktı, 1 saat bekleyip taktım önce biosta falan çizgilerin gittiğini görünce sevindim olmuş diye, windowsda düzgün açıldı. driver kurup restartladım windows açılırken bsod verdi, bi tane restart yine bsod 3. restartta acı sonla karşılaştım, yanık kokusu .(, bi daha açılmadı makine 4850 takılıyken çıkarıp diğerini takınca açıldı. yani an corp fizledi, canlandırma çalışmam başarısızlıkla sonuçlandı. gg 4850 spompa, i5 sipariş ettim olm geliyo, yolda gördüğün bi fakire hediye et o dandik sistemi lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 hediye edecekseniz alırız yani sıkıntı yapmayın nereye koyacağız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 senin sistem ne la i7 falandır garanti yoksa hala cod2 oynadığın makine mi aaeuds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 2. yıl dönümü yaklaşıyor, rip 4850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bir yıl sonra mesajını gördüm i7 falan değil q8800 öyle bişey. fakirim fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Selam, Mevlit falan mı okutacaksın yoksa :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 lokma dagitcam beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 allahım ya harbi harbi sana itelemeye calıstıgım makinayı yanımda calısan işçinin cocuguna hibeledim lol oynuyormus dotaya geç dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar