GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 benzin iç,sonra işerken aleve ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 diaboliq said: buluşma iptal oldu. bende biton içtiğim sütle , emdiğim(hmmfss) şekerle sakızla kaldım. Kız fersah fersah uzaktan almış kokuyu demek ki sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Dworgian said: WaNTeD said: bazılarında öyle ya, arkadaş 2 diş sarımsak yesin 1 hafta ağzı teri götü başı çok fena kokuyodu bende öyle değil işte. bi tek eşim alıo kokuyu. biz sevgiliyken buluşuoduk mesela, "son 4 günde sarımsaklı bişey yedin mi?" diye soruodu. oturup öğün öğün düşünüodum. içine sarımsak atılmış bir yemek yesem bile buluo yani. tuhaf. ben de böyleyim. 2 gün önce köfte yediyse alıyorum. tiksiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Marty said: kopeklerden iyi koku aliyomus dedim. gul 4 gun once yedigin yemek sindirilmis, kana karismis, posasi atilmis olmuyo mu allaskina. bi bilen gelsin aciklasin. senin hatunun sogan sarimsak kokusu aliyorum dedigi psikolojik falan olmasin asıl bahane olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 tiLi said: ben de böyleyim. 2 gün önce köfte yediyse alıyorum. tiksiniyorum tuhaf mısınız bilader? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 ne güzel lan ben ne yesem hiç kokmuyorum sevgilime. (ÇÜNKÜ SEVGİLİM YOK.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 kız arkadaşımla kamp yapmaya gitmiştik, geceleyin de hayvan gibi köfte yemiştim, ulan yemez olaydım nasıl geğirdiysem kendi kokumdan rahatsız olup çadırdan zor kaçmıştım. dipnot: hala beraberiz, yalnız her köfte yediğimde kızın gözündeki korkuyu görebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Dişini fırçala. Naneli şeker çiğne yut. Sonrada naneli sakız çiğne. Hala koku kalıyorsa soğanın sarımsağın suçu yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 BalisticGel said: Hiç yememek en iyisi. youtube kapattı tayyip abi, onun için link atamıyorum benden sana gelsin: duman-hayatı yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar