Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soğan ve sarımsak kokusundan 1 saat icinde nasıl kurtulurum

diaboliq

Öne çıkan mesajlar

WaNTeD said:

bazılarında öyle ya, arkadaş 2 diş sarımsak yesin 1 hafta ağzı teri götü başı çok fena kokuyodu

bende öyle değil işte. bi tek eşim alıo kokuyu.

biz sevgiliyken buluşuoduk mesela, "son 4 günde sarımsaklı bişey yedin mi?" diye soruodu. oturup öğün öğün düşünüodum. içine sarımsak atılmış bir yemek yesem bile buluo yani. tuhaf.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

WaNTeD said:

bazılarında öyle ya, arkadaş 2 diş sarımsak yesin 1 hafta ağzı teri götü başı çok fena kokuyodu

bende öyle değil işte. bi tek eşim alıo kokuyu.

biz sevgiliyken buluşuoduk mesela, "son 4 günde sarımsaklı bişey yedin mi?" diye soruodu. oturup öğün öğün düşünüodum. içine sarımsak atılmış bir yemek yesem bile buluo yani. tuhaf.

o nasıl bir koku duyusudur ahah. hafızası da iyidir eşinin kesin. bir de sen yemek istediğinde aynı anda ona da yedir zorla. supress etsin ehuehe. 4 gün diyosun gerçi arkadaş. 4 gün boyunca yedir =o
Sosyal ağlarda paylaş

Civcivhead said:

o nasıl bir koku duyusudur ahah. hafızası da iyidir eşinin kesin. bir de sen yemek istediğinde aynı anda ona da yedir zorla. supress etsin ehuehe. 4 gün diyosun gerçi arkadaş. 4 gün boyunca yedir =o

sarımsağa odaklı bir koku duygusu ya. soğanda yok mesela. hafıza da öyle süper incik cincik hatırlayan tribal kız hafızası yok. ayrıca işin tuhafı kendisi de sever ve yer yani. ama alıo kokuyu. hatta "ben de yiyeyim de almayayım" diyip yer, sonra alır ama sadkljas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...