diaboliq Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 buluşma iptal oldu. bende biton içtiğim sütle , emdiğim(hmmfss) şekerle sakızla kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 entel olmak için soğan sarmısak yememek de eşsiz bir şekilcilik gerçekten hadi tadınız sevmiyorum derseniz tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Denklemi baya basit aslında. "Sör Artur Recinıld" said: Köylü = soğan ve sarımsak. Entel = köylü olmayan. Entel ≠ soğan ve sarımsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 evlendiğimden beri düzgün soğan sarımsak yiyemez oldum arkadaş. eşim 4 gün boyunca alıyor kokusunu. işin tuhafı o da sevip yiyor ama ben yedim mi fail direk. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 bazılarında öyle ya, arkadaş 2 diş sarımsak yesin 1 hafta ağzı teri götü başı çok fena kokuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Çemen beni bi canavara çeviriyor. Bu yüzden kendimi pastırma sevmeyecek şekilde programladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 WaNTeD said: bazılarında öyle ya, arkadaş 2 diş sarımsak yesin 1 hafta ağzı teri götü başı çok fena kokuyodu bende öyle değil işte. bi tek eşim alıo kokuyu. biz sevgiliyken buluşuoduk mesela, "son 4 günde sarımsaklı bişey yedin mi?" diye soruodu. oturup öğün öğün düşünüodum. içine sarımsak atılmış bir yemek yesem bile buluo yani. tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 axedice said: Çemen beni bi canavara çeviriyor. Bu yüzden kendimi pastırma sevmeyecek şekilde programladım. apikoğlu çemensiz pastırma bu konuda 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Dworgian said: WaNTeD said: bazılarında öyle ya, arkadaş 2 diş sarımsak yesin 1 hafta ağzı teri götü başı çok fena kokuyodu bende öyle değil işte. bi tek eşim alıo kokuyu. biz sevgiliyken buluşuoduk mesela, "son 4 günde sarımsaklı bişey yedin mi?" diye soruodu. oturup öğün öğün düşünüodum. içine sarımsak atılmış bir yemek yesem bile buluo yani. tuhaf. o nasıl bir koku duyusudur ahah. hafızası da iyidir eşinin kesin. bir de sen yemek istediğinde aynı anda ona da yedir zorla. supress etsin ehuehe. 4 gün diyosun gerçi arkadaş. 4 gün boyunca yedir =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 yemekle beraber pisen soganin sarimsagin kokusunu 4 gun sonra alabiliyosa az bi egitimle ucaklarda bomba falan da bulabilir senin hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Black-ice said: şundan al migrostan tansaştan fln çak http://www.sosyetesifacisi.com/pictures/fresh.jpg bi de maydonoz çiğne birazcık tamamdır. Anında çözüm bu.. agzında pis bir tat bırakıyor ama kokmandan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 kermit said: OTUZBİR ÇEK şunu demeye gelmiştim. denmiş. iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Civcivhead said: o nasıl bir koku duyusudur ahah. hafızası da iyidir eşinin kesin. bir de sen yemek istediğinde aynı anda ona da yedir zorla. supress etsin ehuehe. 4 gün diyosun gerçi arkadaş. 4 gün boyunca yedir =o sarımsağa odaklı bir koku duygusu ya. soğanda yok mesela. hafıza da öyle süper incik cincik hatırlayan tribal kız hafızası yok. ayrıca işin tuhafı kendisi de sever ve yer yani. ama alıo kokuyu. hatta "ben de yiyeyim de almayayım" diyip yer, sonra alır ama sadkljas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Sogansiz sarimsaksiz yemek yiyecegime aseksuel olmayi tercih ederim. Cikmis adamda koylu isi demis allan cakma hipsteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Marty said: yemekle beraber pisen soganin sarimsagin kokusunu 4 gun sonra alabiliyosa az bi egitimle ucaklarda bomba falan da bulabilir senin hatun ne biçim laf ettin bir yandan gülesim öteki yandan eşime köpek mi dedin diyesim geldi. neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 yerken yoğurt veya ayran içmeyi bir deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 abi pilav üstü kuru. üstüne bol yoğurt. karabiber. yanında kuru soğan ve turşu. offffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 pilav üstü kuru dedim esnaf geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 çekeyim istersen bir porsiyon.yoğurt ve turşu benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 acıktım lan. bi protein shake içeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 çek usta. bol pilavlı olsun. canım çekti ya. şimdi gidip makarna salata yiyeceğim ama. ne saçma. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Esh said: acıktım lan. bi protein shake içeyim. çılgınsın dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 kopeklerden iyi koku aliyomus dedim. gul 4 gun once yedigin yemek sindirilmis, kana karismis, posasi atilmis olmuyo mu allaskina. bi bilen gelsin aciklasin. senin hatunun sogan sarimsak kokusu aliyorum dedigi psikolojik falan olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 psikolojik olsun dicem de abi sorduğu her seferinde sarımsaklı bişey çıktı yediğim. amaaan ne blim yaaa. zaten durumlar karışık yemişim sarımsağı fln. saçma bi cümle oldu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar