sostizm Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Flassh said: Red said: lan 500 metre ya gidiyorsun ya gitmiyorsun. taklayı nerde becerdin sdfs arkada oturan lavuklara sinir oldum mahalle karısı gibi çar çar konuşup dururuyordu dikkat diye bir şey bırakmadı artislik yaptım bende u dönüşü sırasında, ölsün hibineler diye :DD: bunu zaten bile bile yapıyolar. bakalım dikkati dağılacak mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 el freni ile hic kalkmadim ben daha ya zarari olmuyor mu onun otomobile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 saat 5 te açıklanacak ama %90 geçtim ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 senko said: el freni ile hic kalkmadim ben daha ya zarari olmuyor mu onun otomobile onu tam ayarlıyosun. tam araba kendini ileri doğru verirken el frenini indiriyosun bi problem olmuyo. araba gitmek isterken el freni çekili kalırsa eğer gaarç guurç diye sesler duyarsan şaşırma asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Neyse ki yeni arabalar yokusta freni hemen release etmeyerek sizi bu dertten kurtariyo. Cok yasa teknoloji, cok yasa master race muhendisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 motordan ziyade, tork daha önemli değil mi kalkışta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 şu yeşilköyde 2 tane gtr var 34 gtr 24 mü digeri 34 gtr 01 birine çarpıyodum bugun az kalsın gerizekalı araba kullanmayı mı bilmiyor hayvan gibi yldan gidemedi üstüme sürdü ben de kemer takılı diye yavaşlamadım aynam aynasının üstünden geçti nasıl korkmuştur amele sequo degil dimi bu plakalardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Genel olarak iyiydi ama parkta sıkıntı oldu.kafamı karıştırdılar sdf Yeni sistemde parkta sıkıntı olunca gg mi oluyor direk.ulan parkta iyiydim bi de sdfdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 geçmişim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 yeni mi ehliyet aldın köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Fakirlik.Araba yoktu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 LİNK VAR MI MAÇA LİNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar