Chastor Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 https://www.kickstarter.com/projects/hellobragi/the-dash-wireless-smart-in-ear-headphones Baya inceledim tasarımı çok başarılı. Eğer dediklerinin yarısını bile düzgünce yapabiliyorsa tam hayalimdeki cihaz olur.6 günü kalmış 199$ dan almak için. Tek sıkıntım o 440 liraya vergi işlerse bana 600-700 lira gibi birşeye mal olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 oha muhteşemmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Bence hemen atlamayın derim. İki kulaklığın da BT üzerinden haberleşmesi güzel de, gördüğüm kadarıyla: -birinci kulaklık ikinciye BT üzerinden bağlanıyor -ikinci kulaklık telefona BT üzerinden bağlanıyor yani trafik mesela sağdaki kulaklık tarafından soldakine route edilecek, o zaman sağ ve sol kulaklık arasında bir gecikme olabileceği düşüncesindeyim. Bence o kadar sağlıklı çalışmayabilir, bir denemek lazım kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 İlla telefona bağlanacak diye bir olay yok. 4 GB hafızası var, kulaklık değilde mp3 player desek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Ses kalitesi? İstediği kadar teknolojik olsun, o paraya en azından SE215 kalitesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar