Aceace Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Şincik şöyle bir sorunumuz var. Elektrik gün içerisinde kesildi ve sonra tekrar geri geldi. Elektrik geldikten sonra kablolu olarak internete bağlanabiliyoruz ancak kablosuz olarak internete bağlanamıyoruz. Kablosuz ağ bağlantısı yerinde şifreleme türü yanlış diyordu. Düzelttim. Şimdi ise telefonla whatsapp'a zaman zaman girebiliyor olmamıza rağmen laptoptan internete bağlanamıyoruz. Uyduneti aradım. Tabii ki call centerdaki kadın hiç bir şeyden anlamıyordu ve bizim wireless şifremizi değiştirmeye çalışmaktan fazlasını yapamadı. Modem üreticisinin numarasını verdi ama hak getire.. Pfff..... Yardım edebilecek birileri var mıdır acep?
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 fabrika ayarında olmadıysa garip hmmmmmmmmmmmmmmmmm
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Firmware kur yeni sonra resetle cihazı düzelmez ise fiziksel bir hasarı vardır.
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 ayrıca şifrelemeyi wpa2/psk - tkip/aes mixed yap bazı cihazlar sadece tkip yada aes şifrelemede sıçıyorlardı.
Öne çıkan mesajlar