Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maliyeden Galatasaray'a rekor ceza! 108 milyon!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
canlı ispatlarısınız bu yazdığımın, bu konuda ki yorumlar ile

ayrıca gazete ve tv haberleri ile bütün şike sürecinde yapılan söylemler ile de bunu desteklediğinizin zaten farkında olsanız, ben böyle bir ithamda bulunmazdım...
Mesaj tarihi:
Feamer said:
bu yaşıma kadar öğrendiğim en önemli bilgilerden biri, fenerliye mantık ile bir şey kabul ettiremez ve sağlıklı tartışmaya giremezsin, kendi kafasında kurguladığı gerçek neyse, algısı da o şekilde gelişir

Bu da mal çıktı Rıza baba
Türkiyede 3 büyük takım taraftarı homojen dağılmış, aynı ailedeki kişiler farklı takımı tutabiliyor. Yöresellik şehircilik semtçilik yok, belli bir yöreye ırka ait değiller, tamamen random taraftarlık.
Şöyle mal mal konuşup kendinizi düşürmeyin ya.
Mesaj tarihi:
sandro rosell neymar transferindeki usülsüzlük yüzünden istifa etmişti.
ama nerede bizim yöneticilerde o duruş?
anca halının altına süpürsünler pislikleri.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Feamer said:
bu yaşıma kadar öğrendiğim en önemli bilgilerden biri, fenerliye mantık ile bir şey kabul ettiremez ve sağlıklı tartışmaya giremezsin, kendi kafasında kurguladığı gerçek neyse, algısı da o şekilde gelişir

Türkiyede 3 büyük takım taraftarı homojen dağılmış, aynı ailedeki kişiler farklı takımı tutabiliyor. Yöresellik şehircilik semtçilik yok, belli bir yöreye ırka ait değiller, tamamen random taraftarlık.

ben dün bunun aynısını söyledim beşiktaşlıların solcu olduğunu ve %10 unun akpli olduğu cevabını aldım

http://forum.paticik.com/read.php?29,7442084,7524767#msg-7524714
Mesaj tarihi:
hayır mesel o değil,

arena da tokici ve tayyip huyalanırken, kanatlılar kaba etleri ile gülüyordu,

sonra ne oldu, devran döndü, rte nin ve adamlarının ana avrat küfürlerine hedef oldunuz ve hooop birden siz muhalif, orada adamları yuhalayan bütün stat yandaş oldu...

bu kuş değil balık hafızası olur anca,
Mesaj tarihi:
Cons said:

"Tatar Ramazan" said:

Feamer said:

ben dün bunun aynısını söyledim beşiktaşlıların solcu olduğunu ve %10 unun akpli olduğu cevabını aldım
http://forum.paticik.com/read.php?29,7442084,7524767#msg-7524714

Ya İngilteredeki gibi semtinin, şehirinin takımını tutma olayı olsa hani tamam, veya İtalyadaki gibi siyasi görüşe göre, İspanyadaki gibi Bask-Katalan-İspanyol ayrımı olsa taraftarlıkta tamam diyecem, baya keskin farklar olabilir insanlar arasında.
Ama TRde böyle bişey yok işte, hala salak salak Fenerli böle GSli şöle diyorlar bebeler.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Feamer said:

iddia mı kanıtlamak sorunda değilsin tatar,

başka sorum yok hakim bey
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Cons said:

insanları yargılarken etnik köken ve tuttuğu takım hariç bişeyi göz önünde bulundurmaya hiç gerek yok

sen k*rt ve vergi kaçakçısı değil miydin?
kürt kaçakçısı o.
Mesaj tarihi:
Feamer said:

hayır mesel o değil,

arena da tokici ve tayyip huyalanırken, kanatlılar kaba etleri ile gülüyordu,

sonra ne oldu, devran döndü, rte nin ve adamlarının ana avrat küfürlerine hedef oldunuz ve hooop birden siz muhalif, orada adamları yuhalayan bütün stat yandaş oldu...

bu kuş değil balık hafızası olur anca,

sakin ol şampi
Mesaj tarihi:
türkiye de taraftarlık babadan oğla geçtiği gibi, dünya görüşü ve hayat algısı ile de şekillenir

hatta çoğunluğun gs-fb-bjk için, dünya görüşleri, hayat algısı, sevgisi, vb duygusal yönden takım tutar

eğer tatarın dediği gibi olsaydı eğer, yani ing. gibi falan semt mahalle falan, o zaman benim iddiam zaten geçersiz olurdu,

bahsettiğim şey yöre ile ırk ile falan alakalı olan bir şey değil

tamamen insan karakteri ve hayat algısı ile alakalı
  • Yeni Oluştur...