jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 benim abla ingiliz vatandaşı beni alamıyor ya yanına sokayım böyle işe
pontipati Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 GEd said: Stajyer arıyorum ben. 6 ay alıyım yanıma 3 ay geleyim yüklü bi aylık maaş isterim
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 zaten stajyerlere tr deki mühendis maaşı veriyoruz rahat ol.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Ben hayatta kalacak kadar ücretle staj mtaj her bir şey yaparım. Beni de alın aranıza.
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 RaidenXelRu said: valla ben basladim hollanda/danimarka is gorusmelerine lets see bu arada cok ilginc birseyle karsilastim hayatimda ilk defa bir is veren bende el yazisi ornegi istedi :S en az 10 satir icerik onemli degil dogaclama olsun yeter dediler. graphological analysis diye birsey yapiyorlarmis. sictim galiba 3. gorusmede :/ 8 yasinda cocugun el yazisina sahibim almanca hocam 'el yazın mükemmel almanyada iş ararken bir adım öndesin buna emin ol' demişti 2 ay önce kurstayken. tabi bizim memleketteki gibi eş dost işlemediği için adamlarda kriterleri çok oluyor
pontipati Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 GEd said: zaten stajyerlere tr deki mühendis maaşı veriyoruz rahat ol. 3 ay gelirim porşe falan cam silerim dönerim kalcak yer sizden
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 KidLazer said: RaidenXelRu said: valla ben basladim hollanda/danimarka is gorusmelerine lets see bu arada cok ilginc birseyle karsilastim hayatimda ilk defa bir is veren bende el yazisi ornegi istedi :S en az 10 satir icerik onemli degil dogaclama olsun yeter dediler. graphological analysis diye birsey yapiyorlarmis. sictim galiba 3. gorusmede :/ 8 yasinda cocugun el yazisina sahibim almanca hocam 'el yazın mükemmel almanyada iş ararken bir adım öndesin buna emin ol' demişti 2 ay önce kurstayken. tabi bizim memleketteki gibi eş dost işlemediği için adamlarda kriterleri çok oluyor valla ben detaylica arastirdim, cidden hayretler icinde kalinacak durum, hakikaten yazidan karakter cikariyor adamlar :)
tiLi Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 GEd said: Stajyer arıyorum ben. 6 ay alıyım yanıma odtü mühendislik mezunuyum çok iyi staj yaparım
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 coz bakayim bir diferansiyel, alman amcalar gorsun.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 gidicezde oyun sektorundeki hipsterlarin hepsi senior server developer aramasa iyi olucak :/ turkiyede 5 yil C tecrubesi nerde edineyim yahu illa gidip huawei'ye mi kolelik edicez. turkiyede vizyon .net ve javayla sabit olunca okuyan genclerde vizyonsuz oluyor
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Ukraynada Darth Alekseyevitch Vader diye biri başkan adayı olmuş lan gitmeyin sakın. http://i.imgur.com/ddAEIm2.jpg
Öne çıkan mesajlar