jacabo Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 benim abla ingiliz vatandaşı beni alamıyor ya yanına sokayım böyle işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 GEd said: Stajyer arıyorum ben. 6 ay alıyım yanıma 3 ay geleyim yüklü bi aylık maaş isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 zaten stajyerlere tr deki mühendis maaşı veriyoruz rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Ben hayatta kalacak kadar ücretle staj mtaj her bir şey yaparım. Beni de alın aranıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 RaidenXelRu said: valla ben basladim hollanda/danimarka is gorusmelerine lets see bu arada cok ilginc birseyle karsilastim hayatimda ilk defa bir is veren bende el yazisi ornegi istedi :S en az 10 satir icerik onemli degil dogaclama olsun yeter dediler. graphological analysis diye birsey yapiyorlarmis. sictim galiba 3. gorusmede :/ 8 yasinda cocugun el yazisina sahibim almanca hocam 'el yazın mükemmel almanyada iş ararken bir adım öndesin buna emin ol' demişti 2 ay önce kurstayken. tabi bizim memleketteki gibi eş dost işlemediği için adamlarda kriterleri çok oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 DAMIZLIK ERKEK ALIN BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 GEd said: zaten stajyerlere tr deki mühendis maaşı veriyoruz rahat ol. 3 ay gelirim porşe falan cam silerim dönerim kalcak yer sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 benide alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 KidLazer said: RaidenXelRu said: valla ben basladim hollanda/danimarka is gorusmelerine lets see bu arada cok ilginc birseyle karsilastim hayatimda ilk defa bir is veren bende el yazisi ornegi istedi :S en az 10 satir icerik onemli degil dogaclama olsun yeter dediler. graphological analysis diye birsey yapiyorlarmis. sictim galiba 3. gorusmede :/ 8 yasinda cocugun el yazisina sahibim almanca hocam 'el yazın mükemmel almanyada iş ararken bir adım öndesin buna emin ol' demişti 2 ay önce kurstayken. tabi bizim memleketteki gibi eş dost işlemediği için adamlarda kriterleri çok oluyor valla ben detaylica arastirdim, cidden hayretler icinde kalinacak durum, hakikaten yazidan karakter cikariyor adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 GEd said: Stajyer arıyorum ben. 6 ay alıyım yanıma odtü mühendislik mezunuyum çok iyi staj yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 coz bakayim bir diferansiyel, alman amcalar gorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 hepiniz gitsenizde kurtulsak keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 gidicezde oyun sektorundeki hipsterlarin hepsi senior server developer aramasa iyi olucak :/ turkiyede 5 yil C tecrubesi nerde edineyim yahu illa gidip huawei'ye mi kolelik edicez. turkiyede vizyon .net ve javayla sabit olunca okuyan genclerde vizyonsuz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Ukraynada Darth Alekseyevitch Vader diye biri başkan adayı olmuş lan gitmeyin sakın. http://i.imgur.com/ddAEIm2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Bana söyleseydiniz adamızı alırdık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar