Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Seni seni :) saka bir yana origin ne yahu. Web sitesi var mi ? Ilk kez duyuyorum. Franchise mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 turkiyedeki barista sampiyonalarinda hakemlik yapan bi elemanin(erkal), patronlar buyuk ve derin sdf, trde baska yerden bulamicaan cekirdekleri direk rwandadan, tanzanyadan falan getiriyolar. Frencays degiller. iki dukkanlari var biri cafe+kavurma ofisi balmumcuda, digeri direkt espresso bar siraselvilerin girisinde dandik ve buyuk bi otelin altinda. Ozellikle rwanda ve kenya cekirdekleri asiri basarili Edit: web sitesi yok sanirim ama yarin bi sorayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 şerif başaran'ın sitesinden aldıydım en son kahve hala icmek nasip olmadı çekirdek duruyor :D tr'yi bilmem de adam son 4 senedir Barista Dünya Şampiyonası Jüri Üyesi. Barista Kursu da veriyor kenarda birikmiş param olsa katılırım valla :) http://www.kahvefabrikasi.com/serif-basaran-kimdir-pml1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 serif fazla koyu kavuruyo bence. erkallarin kahve kavurmada beraber calistigi eleman kim bilmiyorum ama cok basarili buldum. Single originden bu kadar basarili espresso cikarmak cekirdegin kalitesi kadar kavurma kalitesinin de cok iyi olmasi gerekiyo. Ama serife de laf yok tabi, bu isi trye getiren adamlardan. Bi de hizlica cafe acma isine giriyom pampa demedigin surece girilcek sey degil yav o egitim, isi yaninda calisarak ogrenmedigin surece asla her seyi ogretmezler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 kahvefabrikası güzel ya. tchibodan çektirdiğim kahve ekşi gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Sundan da almaya basladim ben, cok iyi: http://d3u2br8dyv89bu.cloudfront.net/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/2/82229_l.jpg http://shop.meinl.com/default/coffee/capsules/capsules-espresso-symphony-10-x-8g.html Ankara, Cinnah'da satiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 geçen gün denedim bunu vasat bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Drall said: turkiyedeki barista sampiyonalarinda hakemlik yapan bi elemanin(erkal), patronlar buyuk ve derin sdf, trde baska yerden bulamicaan cekirdekleri direk rwandadan, tanzanyadan falan getiriyolar. Frencays degiller. iki dukkanlari var biri cafe+kavurma ofisi balmumcuda, digeri direkt espresso bar siraselvilerin girisinde dandik ve buyuk bi otelin altinda. Ozellikle rwanda ve kenya cekirdekleri asiri basarili Edit: web sitesi yok sanirim ama yarin bi sorayim balmumcunun neresinde yer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Drall said: turkiyedeki barista sampiyonalarinda hakemlik yapan bi elemanin(erkal), patronlar buyuk ve derin sdf, trde baska yerden bulamicaan cekirdekleri direk rwandadan, tanzanyadan falan getiriyolar. Frencays degiller. iki dukkanlari var biri cafe+kavurma ofisi balmumcuda, digeri direkt espresso bar siraselvilerin girisinde dandik ve buyuk bi otelin altinda. Ozellikle rwanda ve kenya cekirdekleri asiri basarili Edit: web sitesi yok sanirim ama yarin bi sorayim Masticore said: şerif başaran'ın sitesinden aldıydım en son kahve hala icmek nasip olmadı çekirdek duruyor :D tr'yi bilmem de adam son 4 senedir Barista Dünya Şampiyonası Jüri Üyesi. Barista Kursu da veriyor kenarda birikmiş param olsa katılırım valla :) http://www.kahvefabrikasi.com/serif-basaran-kimdir-pml1 yetkili bir abiye benziyorsunuz. Ben bu kapsül makinalarından terfi etmek istiyorum. Tavsiye edeceğiniz makinalar neler? basıncı kasıncı aksamı güzel olsun, grindersız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 işte biz de nerkafe içiyoruz ofiste, kafi meyt falan atıyoruz içine.. ofis kahvesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 bu alet iyimidir sizce, yanında motorlu çekirdek kahve öğütücüde hediyeymiş... fiyat çok iyi.. Sinbo espresso makinasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 jacabo said: Drall said: turkiyedeki barista sampiyonalarinda hakemlik yapan bi elemanin(erkal), patronlar buyuk ve derin sdf, trde baska yerden bulamicaan cekirdekleri direk rwandadan, tanzanyadan falan getiriyolar. Frencays degiller. iki dukkanlari var biri cafe+kavurma ofisi balmumcuda, digeri direkt espresso bar siraselvilerin girisinde dandik ve buyuk bi otelin altinda. Ozellikle rwanda ve kenya cekirdekleri asiri basarili Edit: web sitesi yok sanirim ama yarin bi sorayim balmumcunun neresinde yer ? Foursquarede olmasi lazim ordan bakabilirsin, acik adresini bilmiyorum tam. Tarif etsem yalan yanlis yerlere gotururum ama darphanenin oralarda biyerdeydi galiba. ben daha cok siraselvilerdekine gidiyorum ondan seyapamadim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 evin dibinde o zaman dur bakiyim bu iyi oldu =) hop buldum evin dibindeymis haberim yokmus, yarin gidiyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 haftasonu kapali sanirim balmumcudaki, haftaicleri 7ye kadar falan acik hatta. Keyifci adamlar o dukkanda taksimdeki her gun acik oldugu icin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ne heveslendiriyorsun o zaman asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Vulcan_Lionheart said: bu alet iyimidir sizce, yanında motorlu çekirdek kahve öğütücüde hediyeymiş... fiyat çok iyi.. Sinbo espresso makinasi Sinbo olayı ilerletmiş, fiyat şaka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Moka pot Satan yer varmı türkiyede,bıktım filtre kahveden buna geçmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ikea ve mudo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 miyaw33 said: Moka pot Satan yer varmı türkiyede,bıktım filtre kahveden buna geçmek istiyorum ebay'dan kralını al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 mudo satmayı bırakmıs,ikeadakide çakma diyolar.ebuy dan alacagım artık,yedek contada almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Kirec temizleyici gerekti benim makineye, 20₺'ye satiyorlarmis onlari da, pahali geldi. Ama yine epey iyi long black yapiyor. Fiyatini da 100₺ yapmislardi son kapsule gittigimde, 100₺'ye alinir bu diye guncelleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 miyaw33 said: Moka pot Satan yer varmı türkiyede,bıktım filtre kahveden buna geçmek istiyorum eataly'de de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 moka pot ne diye baktım, bildiğin çaydanlık olm bu. espresso makinesi alsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 peki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/delonghi-icm-15210-filtre-kahve-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtdelicm15210&categoryId=60003707 http://www.hepsiburada.com/liste/delonghi-icm15240bk-filtre-kahve-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtdelicm15240&categoryId=60003707 http://www.hepsiburada.com/liste/delonghi-icm2b-filtre-kahve-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtdelicm2b&categoryId=60003707 bu 3ünden hangisi iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar